POZNAT JE PLAN PRIPREMA: Trener Jovanović zajedno sa igračima kreće u pohod na viši rang!

Autor:

Sport

09.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa se ne prepušta slučaju.

POZNAT JE PLAN PRIPREMA: Trener Jovanović zajedno sa igračima kreće u pohod na viši rang!

Foto: FK Hajduk 1932

Pre decenije i po ekipa Hajduka 1932 (Šimanovci) takmičila se u okviru Vojvođanske lige Zapad, dok se trenutno klub nalazi u Međuopštinskoj ligi Srem, ali sa dobrim izgledima da se to promeni.

Republika

Zimsku pauzu sastav Hajduka provodi na poziciji koja vodi u baraž (2. mesto), zaostatak za liderom je devet bodova, dok je prednost u odnosu na prvog pratioca četiri boda. Sastav iz Šimanovaca upisao je osam trijumfa, tri remija i dva poraza, što je dovoljno za bodovni saldo na koti 27. 

Obe utakmice bez osvojenog oba tokom jesenjeg dela zabeležene su na gostovanjima, pa će Hajduk imati prilike da pred svojim navijačima popravi utisak protiv tih rivala, jedan od njih je i lider na tabeli

Pre par dana stigla je potvrda iz kluba po pitanju početka priprema, prvi trening i prozivka igrača zakazani su za 21. januar. Trener Jovanović odredio je šta će se sve raditi dok ne počne prvenstvo, koristiće se tereni FK Hajduk, kao i sportska hala u Donjem Tovarniku. U planu je odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica o kojima će biti reči u narednom periodu. Potvrđeno je i da je okosnica tima ostala na okupu, i dalje niko nije dobio ispisnicu, a u planu je i jačanje igračkog kadra.

Republika

Foto: FK Hajduk 1932 Šimanovci

Plan priprema

Klub iz Šimanovaca je protekle jeseni, po mnogim parametrima odmah iza lidera, drugi najbolji napad u ligi (27 golova) i druga najbolja odbrana (15 primljenih pogodaka), "stanuju" u redovima Hajduka. 

Cilj Hajduka na proleće je pre svega da se održi na drugoj poziciji kako bi izborio baraž za plasman u Sremsku ligu, a ukoliko se ukaže prilika da se ugrozi lider, klub će sigurno pokušati da stigne i do šampionskog pehara.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading