BRAK IM JE PUKAO NA BOŽIĆ: Bili su omiljeni par, a ni posle pet godina niko ne zna zašto je došlo do razvoda! Evo šta su govorili jedno o drugome!

Autor:

Zabava

08.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Nikola imaju dve ćerke, a on je sa drugom ženom dobio i sina.

BRAK IM JE PUKAO NA BOŽIĆ: Bili su omiljeni par, a ni posle pet godina niko ne zna zašto je došlo do razvoda! Evo šta su govorili jedno o drugome!

Foto: Privatna arhiva

Ana Kokić

Pevačica Ana Kokić i bivši vaterpolista Nikola Rađen bili su jedan od omiljenih parova, a ljubav im je pukla baš na Božić.

Naime, vest o njihovom razvodu 2019. mnoge je rastužila i neki se i danas pitaju zašto nisu uspeli, jer je punih 11 godina delovalo da uživaju u bračnoj idili. Kruna njihove ljubavi bile su dve naslednice Nina i Tea, a onda je pre pet godina kao grom iz vedra neba i to na najradosniji hrišćanski praznik odjeknula vest o njihovom razvodu. 

 

Republika

Foto: Printscre/drustvene mreze

Ana Kokić i Nikola Rađen bili su jedan od omiljenih parova

 

Oni su izdali zajedničko saopštenje tvrdeći da je razvod sporazuman i da će nastaviti da se poštuju i zajedno brinu o ćerkama. Tako je i bilo - i danas, kada je prošlo tačno pet godina od kako su se zvanično razveli, Ana i Nikola uvek imaju lepe reči jedno za drugo.

Posle razvoda od Ane, Nikola je pronašao sreću pored druge pevačice, Milice Ristić, dok je Ana i dalje sama ili uspešno krije privatnost od medija. Jedno vreme se šuškalo da ju je osvojio jedan grčki košarkaš, ali je ta priča ostala bez potvrde i brzo je zaboravljena, navodi Kurir. 

- Ana je žena, majka i carica. Ona je jedna vrlo plemenita žena, veliki radnik. Sve što je uradila, uradila je sama. Ima predivan karakter, dok je ne naljutiš. Kada je naljutiš, transformiše se - rekao je Rađen jednom prilikom o bivšoj supruzi, dok je Ana o njemu i njegovoj drugoj supruzi, kad su bili na početku veze takođe lepo govorila:

 

Foto: ATA Images/M.M.

Milica Ristić i Nikola Rađen nedavno su dobili prvo zajedničko dete

 

- Milicu sam upoznala i mislim da je divna. U njen i Nikolin odnos ne bih zalazila, međutim, od izuzetne mi je važnosti kako se ona ophodi prema mojoj deci kada su zajedno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading