BIVŠA SVEKRVA JE NIJE PODNOSILA: Emina Jahović zbog majke Mustafe Sandala donela BITNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

08.01.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović donela odluku kakvog muškarca pored sebe više ne želi

BIVŠA SVEKRVA JE NIJE PODNOSILA: Emina Jahović zbog majke Mustafe Sandala donela BITNU ODLUKU!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Emina Jahović je od 2008. do 2018. godine bila u braku s turskom pop zvezdom Mustafom Sandalom.

Republika

Foto: Printscreen/Face TV

Emina Jahović

Par je dobio dvoje dece, Jamana i Javuza i, dok ih je bračna sreća služila, sve je bilo po pe-esu. Gostujući, međutim, nedavno u jednoj emisiji, pevačica se prisetila upoznavanja sa tada budućom svekrvom, po kom nije baš mogla da nasluti da će „stvari teći kao voda sa česme". 

-  Dobro, ja nisam otišla da se udam, ja sam bila njegova devojka i sećam se tog momenta kad je on mene poveo da upoznam njegovu majku. Moja drugarica je bila pored mene. Ona nas je pogledala... To je bio pogled (osmeh), ono, katastrofa. Pritom, Mustafina majka je izuzetno jaka žena i, što kažem i mojim sinovima, ona je najbolja baka na svetu, ali obzirom da je on jedinac (Mustafa), a meni su u životu stalno jedinci u pitanju, ne znam zašto, to je neka karma koju ja nosim, pokušavam da razrešim to pitanje... Energetski! Ne želim više jedinca. Tako da... - pričala je dobro raspoložena Emina u „Goca show-u", pa nastavila o tome kako je tek vremenom došlo do dobrih, prijateljskih odnosa. 

 - Nije edipovac, on je s 12 godina već otišao u internat, odrastao je u Švajcarskoj, tako da nije ni turski mentalitet što je meni super odgovaralo, jer kao nekome ko se bavi ovim poslom, to bi bilo katastrofa. Na početku je (njegova majka) imala stav... Pogledala nas je i odmah je trebalo da se okrenemo i da nestanemo! - kazala je, pa izmamila i osmeh voditeljke, pevačice Goce Tržan. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading