FILIP JE TAJ KOJI ĆUTI KAD SE SVAĐAMO: Prija progovorila o PROBLEMIMA u braku, na dan VERIDBE došlo do DRAME!

Autor:

Zabava

07.01.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra se prisetila kako ju je Živojinović zaprosio na plaži u Majamiju, pa opisala koliko je emotivno bilo kada su saopštili porodicama i sama zaključila: "Ko šta radi, mi plačemo!"

FILIP JE TAJ KOJI ĆUTI KAD SE SVAĐAMO: Prija progovorila o PROBLEMIMA u braku, na dan VERIDBE došlo do DRAME!

Foto: Vladimir Lukić

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Popularna pevačica Aleksandra Prijović progovorila je o svom odnosu sa suprugom Filipom Živojinovićem, pa priznala da je ona veći živac od njega, odnosno, da on uopšte nije, te opisala kako izgledaju njihove svađe. Ona je naglasila da nikada ne ćuti kad naiđe na neki problem, iako deluje tiho i povučeno, već da ume baš da se iznervira.

- Ne, ja ne ćutim. Možda ovako izgledam mirno, za mene je televizija mesto gde zaista treba biti odmeren, to je moje mišljenje, ali ja uvek pričam ono što mislim zaista. Svakako da nisam toliko baš mirna, ja sam više malo živac, to jest Filip nije uopšte, a ja jesam i ako me nešto nervira, ako postoji neki problem on je taj koji može da ćuti, a ja sam ta koja će reći iste sekunde da mi nešto smeta. Neću sačekati. Sekund neću bukvalno sačekati. Odmah moram da kažem - ispričala je Prija, pa se osvrnula na najlepše trenutke sa njim. 

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović kaže da su najstrastveniji poljupci sa Filipom pali u Majamiju, ali omakne im se i sad ponekad

- U Majamiju smo se ljubili do svitanja, obožavam taj grada, jer me upravo tu Filip i verio. Da, sedeli smo na plaži i na plaži me i verio. Toliko volim taj grad, valjda zato što smo te prve zajedničke trenutke proveli tamo. Kad smo krenuli da se zabavljamo, ja sam otišla i nekako mi je to tako ostalo u sećenju. Uvek kada idemo, ja se setim toga koliko je, jer naravno, mislim, danas je takođe lepo, ali to nekako, kada smo se upoznali, kada smo tek krenuli sa zabavljanjem, uvek se ljudi najviše, najradije sećaju tih trenutaka.

Ona je u nastavku opisala svoju reakciju kada ju je Živojinović verio. 

- Nisam se nećkala. Šokirala sam se, nisam očekivala. Mada mi je bio sumnjiv, rekao ma nema šanse, sad će baš... Na plaži, sedeli smo na peškiru. Bilo je jako lepo, jako emotivno i pili smo koktele, pa smo zvali naše porodice, onda su svi plakali, naravno. Ko šta radi, mi plačemo.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović se najbolje slažu oko deteta

Oko deteta i nekih osnovnih stvari u svakodnevnom životu, kako kaže, ponašaju se vrlo slično. 

- Ne, tu smo isti, zato što on, na primer, isti smo i po pitanju da kada smo ljuti, onda to podjednako nas i drži. A, isto tako, nekako krenemo normalno, pričamo kao, ništa se nije desilo. Sve je okej. Ali mi nemamo, mi zaista nemamo ne znam ni ja koje svađe. Mene, na primer, mene najviše nerviraju neke gluposti. Na primer, što neće da spusti roletne do kraja, ja ne mogu da spavam ako nije skroz mrak i onda se iznerviram i odem u drugu sobu. Kažem, eto, sad podigni roletne i spavaj. Ili klima, to nam je najveći problem od prvog dana. Meni je hladno, ja ne mogu da podnesem, a on stavi na 19. I njemu nikada dovoljno hladno, meni nikada dovoljno toplo i tu smo u problemu - isreno priča Aleksandra i dodaje da se još nije dogodilo da joj se neka pesma koju je Filip napisao nije svidela: 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović i njenu karijeru zajedno grade

- Napisao je on dosta pesama i ja imam, pa sigurno kada je on u pitanju deset pesama već kod kuće, ali da mi se neka ne sviđa ja bih rekla iskreno sve. Samo iskreno. A koja je poenta da ga lažem.

O tome čega se plaši Aleksandra je rekla kada je usred emisije skočila sa stolice kada joj je smrdibuba stala na nogu:

- Zmija najviše. Ne plašim se ovako inače buba, ali baš kad stane na mene nije mi svejedno - zaključila je Prijovićka u emisiji "Balkanskom ulicom" na "Blic TV".

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading