DEVOJKA URADILA NEVEROVATNU STVAR U GRADSKOM PREVOZU: Snimak koji je postao viralan zaintrigirao beograđane (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.01.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na liniji 55, devojka je na većem papiru jednostavno napisala "Tražim dečka" i držala ga ispred sebe, mameći osmehe prolaznika i putnika u prevozu.

DEVOJKA URADILA NEVEROVATNU STVAR U GRADSKOM PREVOZU: Snimak koji je postao viralan zaintrigirao beograđane (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Snimak mlade devojke iz Beograda koji je postao viralan na internetu prikazuje nesvakidašnji prizor.

Na liniji 55, devojka je na većem papiru jednostavno napisala "Tražim dečka" i držala ga ispred sebe, mameći osmehe prolaznika i putnika u prevozu. Ovaj neobičan potez izazvao je različite reakcije, kako na internetu, tako i među putnicima.

Video je brzo postao popularan na Instagram stranici "Serbia Live Beograd", uz komentare koji su se kretali od podrške i simpatija do skepse i negativnih stavova.

 

 

Mnogi su izrazili simpatije prema devojci, šaleći se na njen račun ili podržavajući njen hrabri potez. Sa druge strane, bilo je i onih koji su kritikovali ovakav način traženja partnera, izražavajući skepticizam i negodovanje.

Na internetu su se reakcije kretale od podrške do kritike. Mnogi su se našalili na račun devojke, ističući da je teško pronaći dečka na liniji 55 i sugerišući da bi trebalo da proširi svoju potragu na druge linije.

"Moj brat je slobodan da ne može biti slobodniji", "Svašta čovek danas izgubi u prevozu", "Teško će ga naći u 55-ici, da je 35, 23, 95, 27e pa i ajde", "Danas i da hoćeš da ga nađeš, nema ko normalan. Ali dobra je fora", "Da vam kažem, ovako će svaka od nas uskoro", glase neki od komentara.

Takođe, bilo je i onih koji su podržali ovakav hrabar potez, ističući da je svaka inicijativa za promenu ljubavnog statusa vredna pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading