MIKI ĐURIČIĆ PREKINUO ĆUTNJU BESAN KAO RIS: Policija odmah reagovala zbog SKANDALA, sprema tužbe!

Autor:

Zabava

24.01.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje bivšeg rijaliti učesnika nakon šok optužbi!

MIKI ĐURIČIĆ PREKINUO ĆUTNJU BESAN KAO RIS: Policija odmah reagovala zbog SKANDALA, sprema tužbe!

Foto: ST/D. Kadić, tiktok/jelena.masa0

Miki Đuričić, poznata ličnost koja je svoju popularnost stekla učešćem u rijaliti programima, ponovo je dospeo u centar pažnje javnosti. Ovog puta, nije reč o njegovom učešću u televizijskim emisijama, već o navodnom dugu prema izvesnoj Jeleni Maši, o čemu je ona javno progovorila na društvenoj mreži TikTok.

Kako navodi Jelena, Đuričić se kocka, duguje joj novac koji joj već neko vreme ne vraća. Ona je čak najavila da će o svemu tome govoriti u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić, te da poseduje "skrinšotove" i slike koje će javno prikazati. Ove tvrdnje izazvale su veliku pažnju javnosti i pokrenule lavinu komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Jelena Maša koja optužuje Mikija Đuričića

Tragom ove informacije, pozvali smo Mikija, kako bismo lično od njega saznali njegovu stranu priče i o čemu se zapravo radi, kao i da li su sporni navodi istiniti.

- Samo ste me vi pozvali i hvala vam što se poverili informaciju. Neću da pričam ništa! Sutra idem u policiju i tužiću sve medije koje su ovu vest objavile, a nisu proverili ko je ta žena i o kome se zapravo radi. U pitanju je klasično blaćenje, ovo su lažne optužbe - istakao je Đuričić za Republiku, primetno besan zbog cele situacije.

Republika

Foto: N. Pančić

Miki Đuričić sprema tužbe za Jelenu Mašu

Inače, Miki je već jednom priznao šta je njegova prošlost, ali da je već dugo stavio tačku i rekao zbogom porocima. Sada živi mirnim životom i uživa sa svojom porodicom, a od dece se ne odvaja.

- Zahvaljujući mojoj ženi sam se promenio. Takođe, i deca su me promenila, od kada sam roditelj, postao sam bolji i vredniji, ranije sam bio lenj. Jako sam voleo svoju samoću, bio sam vuk samotnjak. Da mi je neko rekao da ću promeniti sebe nakon što sam upoznao sadašnju suprugu, ne bih mu verovao. Bio sam sebičan, sada više nisam ja na prvom mestu. Deca su mi sve u životu - istakao je Đuričić jednom prilikom za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading