MEGAPREOKRET! Zvezda SAOPŠTILA najnovije informacije o TRANSFERU Mijatovića! Ovo će ODUŠEVITI sve delije!

Autor:

Sport

01.02.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač ipak ne menja sredinu.

MEGAPREOKRET! Zvezda SAOPŠTILA najnovije informacije o TRANSFERU Mijatovića! Ovo će ODUŠEVITI sve delije!

Foto: Starsport

Uprava Crvene zvezde je do sada završila nekoliko odlaznih transfera, a može se reći definitivno da je Kosta Nedeljković postao član Aston Vile, dok se tokom dana očekuje da Stefan Mitrović potpiše za Veronu.

Istovremeno, bivši igrač Vojvodine Uroš Kabić je blizu odlaska u američki Šarlot, dok je najveća dilema oko mladog napadača Jovana Mijatovića.

Tokom jučerašnjeg dana osvanula je informacija da je Zvezdin "Bekam" prodat Siti Grupi i članu MLS lige Njujork sitiju, koji je među filijalama Mančester sitija, ali prema dosadašnim informacijama - Mijatoviću se ne ide u Ameriku i želeo bi da na drugi način teče njegova karijera.

Foto: Starsport

 

U ovom slučaju, pita se i Crvena zvezda koja je zadovoljna ponudom od skoro 10 miliona evra i ubeđivanje traje već dugo, pa se sada o situaciji sa mladim napadačem oglasio i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Mi imamo ponudu za Mijatovića. Situacija je takva da može i da ode, a može i da ostane u Crvenoj zvezdi - rekao je Mrkela za "TV Arena Sport", otkrivši da transfer još nije definitivan, ali i potvrdio je dolazak novog napadača: 

- Rekao bih još jednu stvar. Nemamo mi nikakav deficit sa napadačima, u ovom trenutku imao Šerifa Endiajea, Žan-Filipa Krasoa, koji igra i tu poziciju, a i neke druge, a mogu da vam kažem da smo završili transfer Uroša Sremčevića u Crvenu zvezdu. Još jednog igrača rođenog 2006. godine, on će u petak odraditi medicinske testove i fizičke spreme u Zavodu za sport i potpisati ugovor sa Zvezdom.

Što se tiče mladog napadača Mladosti iz Lučana, za koga će Zvezda platiti oko dva miliona evra, operativac srpskog šampiona napominje da ga prate već duže vreme i da je to "prototip modernog napadača" koji se odlično kreće, ima brzinu i daje golove na različite načine.

Republika

Foto: Starsport

Šerif Endiaje

S druge strane, više se očekuje i od Šerifa Endiajea koji je plaćen 4.000.000 evra, ali je njegova premijerna epizoda u Zvezdi bila za zaborav, pa se čak pričalo da bi mogao da ode već ove zime.

- Endiaje je kvalitetan igrač, došao je na kraju prelaznog roka sa velikim očekivanjima. Imao je i dobrih partija, kao i one koje su bile dosta loše. U ovom trenutku izgleda mnogo fizički spreniji i polako ulazi u onu formu koja se od njega i očekuje. Videli ste da i u utakmicama gde nije postizao golove pružao dosta, imao je asistencije. Na poslednjoj utakmici je postigao fantastičan gol. Ulazi u dobru formu, po svemu viđenom, a mislim da je i on ušao u jedan zahtev koji je nametnuo Milojević. Taj zahtev njemu odgovara i mislim da ćemo u narednih šest meseci imati jednog novog, boljeg Šerifa - nastavlja direktor Zvezde.

Foto: Starsport

Uroš Kabić

Kada je u pitanju Uroš Kabić, koji jedva da je dobio šansu od dolaska iz Vojvodine, sportski direktor crveno-belih napominje da se "pažljivo procenjuje situacija sa njim" i da će biti uskoro odlučeno da li ide u SAD.

- Znate, kad igrač izlazi iz omladinaca potreban je jedan period adaptacije sa seniorima. Mi se trudimo da svim mladim igračima obezbedimo da taj period bude što kraći i da ih što pre imamo spremne za prvi tim. Kabić je došao prošlog leta na kraju prelaznog roka. Radi se o veoma talentovanom igraču. Mi na pozicijama na kojima Kabić igra imamo mnogo igrača koji u ovom momentu imaju ozbiljan učinak. Kad igrate u Zvezdi na poziciji napadača radi se o tome da morate da imate ozbiljan učinak. Kabić nije u ovom trenutku na prvom mestu i videćemo šta je za njega najbolje. Pozajmica ili dvojna registracija. O tom - potom - istakao je Mitar Mrkela za TV Arena Sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading