MIJATOVIĆ O PONUDI AMERA, POVREDI, GLAVI: U Zvezdi sam 100 ODSTO, BIĆU SPREMAN, jedino me saigrači...!

Autor: M. M.

Sport

24.01.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač dečački iskren.

MIJATOVIĆ O PONUDI AMERA, POVREDI, GLAVI: U Zvezdi sam 100 ODSTO, BIĆU SPREMAN, jedino me saigrači...!

Foto: Starsport

Jovan Mijatović, napadač Crvene zvezde, postigao je gol u pobedi svog tima protiv Spartaka iz Subotice - 3:1 (1:0).

Mladi fudbaler poslednjih nedelja bio je u centru pažnje pošto se našao na meti Njujorka, filijale Mančester sitija. Početak priprema je propustio, ali se vraća u formu. Tome svedoči gol iz penala u trećem pripremnom meču, i to panenkom.

- Naravno da sam zadovoljan. Hvala Kataiju što me pustio da šutiram penal i postignem gol na utakmici. Što me nije bilo? Imao sam problema s povredom i ostalih...situacija. Mislim da sam sada na 60-70 odsto spremnosti kada je forma u pitanju. Do kraju ću biti na 120! Biću spreman za nastavak sezone - kaže Jovan Mijatović

O glasinama da odlazi s Marakane u transferu vrednom osam miliona evra, supertalentovani napadač kaže:

- Glavom sam u Crvenoj zvezdi 200 odsto. Ne zanimaju me priče iz novina, ne čitam ih. Jedino što me saigrači malo za*ebavaju oko toga. Ali, sto odsto sam u Zvezdi, hoću da ostanem.

Jovan Mijatović je rođen 2005. godine u Beogradu. Ponikao je u Omladinskoj školi Crvene zvezde, dok je u seniorskom timu skupio 14 utakmica ove sezone. Postigao je osam golova i dodao još dve asistencije u svim takmičenjima. Upisao je 20 minuta u grupnoj fazi Lige šampiona ove sezone i na radaru je nekolicine evropskih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading