TRI MILORADOVE SESTRE STALE PRED UBICU SVOG BRATA! Sam podizao troje dece, ona mu zarila NOŽ U SRCE - ovog datuma biće izrečena presuda Jasmini iz Surčina!

Autor:

Hronika

24.01.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudski proces će se nastaviti s izricanjem presude 1. februara.

TRI MILORADOVE SESTRE STALE PRED UBICU SVOG BRATA! Sam podizao troje dece, ona mu zarila NOŽ U SRCE - ovog datuma biće izrečena presuda Jasmini iz Surčina!

Foto: Printscreen

Prvostepena presuda u slučaju ubistva Milorada Bajovića u Surčinu, za koje se tereti Jasmina Bajović, biće izrečena u Višem sudu u Beogradu 1. februara, nakon ponovljenog suđenja. Jasmina Bajović je, nakon prvobitne presude na tri godine zatvora za ubistvo na mah, podnela žalbu koja je rezultirala ponovnim suđenjem.

Na današnjem pretresu, punomoćnik oštećenih, Miloradovih sestara, izneo je svoje viđenje situacije, ističući da ne postoji privilegovan oblik ubistva, osim ako nije nesumnjivo dokazano da je okrivljena dovedena u afektivno stanje. Branilac optužene, Nemanja Jakšić, je ukazao na veštačenje koje je potvrdilo da je Jasmina Bajović bila izložena vređanju i zlostavljanju od strane supruga, što ju je dovelo u stanje visoke razdraženosti tog dana, ali i tokom dužeg vremenskog perioda.

Foto: shutterstock

Ubistvo

"Kad dođemo u Beograd platićeš"

- On nije bio kockar i pijanica. Sam je radio i podizao troje dece. Živeli su u iznajmljenom stanu. Da je bio takav kako kažu, ne bi mogao sve to da postigne. Svako leto kada bi došli kod nas na primorje ona bi dizala frku. Jednom mu je rekla" kada dođemo u Beograd platićeš", a ja nisam tada shvatala šta te reči mogu da znače - kazala je Milanka i rasplakala se u sudnici i tresla. 

Na suđenju su prisustvovale i tri Miloradove sestre iz Crne Gore, koje su svedočile kao oštećene strane. Sestra Milanka je izjavila da je njen brat nije bio nasilnik i demantovala tvrdnje o kockanju i alkoholizmu. Ipak, svedočenje je postalo emotivno kada je iznela neka ranija saznanja o navodnom napadu na Milorada od strane Jasmine.

Sestra Milanka je izjavila da je Jasmina pretila da će skočiti u Savu sa decom i otkrila da je jednom prilikom Jasmina, prema rečima pokojnog brata Boža, malo ubola Milorada nožem. Sestra je potresno izrazila bol i odbranila brata od optužbi, naglašavajući njegovu odgovornost kao roditelja i radnika koji je podizao troje dece.

Sudski proces će se nastaviti s izricanjem presude 1. februara.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading