OVO JE ZORAN KOJI JE UBIO IGORA U SMEDEREVU! Meštani tvrde: Nismo šokirani, uvek je bio poznat kao problematičan, BIO I U ZATVORU (FOTO)

Autor:

Hronika

23.01.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran je bio i u zatvoru, poznat je po krađama i drugim radnjama, tvrde građani Smedereva koji poznaju ubicu.

OVO JE ZORAN KOJI JE UBIO IGORA U SMEDEREVU! Meštani tvrde: Nismo šokirani, uvek je bio poznat kao problematičan, BIO I U ZATVORU (FOTO)

Foto: Facebook, Branimir Brana Jovanovic

Ubica iz Smedereva

U Smederevu je juče pronađeno telo Igora I. (37) iz sela Lugavčina kod Smedereva. Kako je već izveštavao portal Republika.rs, preminuli mladić je ubijen. Za ovaj zločin uhapšen je Zoran J. (41) ispred čije kuće je i pronađen ubijeni mladić.

Meštani Smedereva kažu da ubica ima i brata Bobana, a da su obojica od malih nogu bili problematični.

- Majka im je umrla, a otac se nalazi u staračkom domu - pročaju meštani o Zoranovoj porodici.

- Čuli smo da su bili na slavi pa svratili u kafanu i da ga je na kraju u kući Zoran ubio Igora pa u dvorište spustio na zemlju ispred ulaza.

- Nismo se ni šokirali kada smo čuli za zločin, jer je on bio poznat kao problematičan - zaključuju.

Republika

Foto: Facebook

Zoran J. ubio muškarca u Smederevu

Juče oko 13.15 časova nadležne službe su odnele Igorovo telo. Telo se nalazilo sve vreme u dvorištu Zoranove kuće.

Pet ili šest policijskih vozila je juče bilo ispred kuće, kao i forenzika, potvrđuju meštani.

- Bio je i kamion vodovoda ispred (Igor je radio u vodovodu, prim. aut.), oni su prvi bili tu jer su tražili gde je Igor - pričaju i dodaju da je nakon toga dosla policija i forenzika. Na licu mesta je i dalje zabranjen ulaz verovatno zbog istrage.

Republika

Foto: Facebook

Zoran J. izvršio ubistvo u kući u Smederevu

- Ubica je bio u Austriji, tamo je živeo, a šta je radio ko zna. Zoran je bio i u zatvoru, poznat je po krađama i drugim radnjama - zaključuju.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su juče Zorana J. (41) zbog  postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

On se sumnjiči da je noć pre poznaniku, sa kojim je prethodno bio na proslavi slave, a zatim i u jednom ugostiteljskom objektu, u svojoj kući zadao više uboda nožem u predelu stomaka. 

Nakon toga je, kako se sumnja, telo muškarca izneo iz kuće i ostavio u dvorištu.

Brzom i efikasnom akcijom, policijski službenici su, posle prijave nestanka  tridesetšestogodišnjeg muškarca, pronašli njegovo beživotno telo u dvorištu kuće osumnjičenog u Smederevu.

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading