BIO JE DIVAN, NIKADA SE NIJE NI SA KIM POSVAĐAO, A NE NEŠTO DRUGO: Meštane Lugavčine ŠOKIRALO ubistvo Igora - ne znamo ubicu, prvi put smo čuli za njega (FOTO)

Autor:

Hronika

23.01.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Igora I. meštani sela Lugavčina imaju samo reči hvale, čak i oni koji su sedeli sa njim u kafiću.

U Smederevu je juče pronađeno telo Igora I. (37) iz sela Lugavčina kod Smedereva. Kako je već izveštavao portal Republika.rs, preminuli mladić je ubijen. Za ovaj zločin uhapšen je Zoran J. (41) ispred čije kuće je i pronađen ubijeni mladić.

Za Igora I. meštani sela Lugavčina imaju samo reči hvale.

- Nikad nismo čuli da se sa nekim posvađao, a ne šta drugo. Bio je divan momak - kaže jedan meštani.

- Pre dva dana smo sedeli zajedno u kaficu, dok smo mi pili i nazdravljali, on je pio sok - navodi drugi meštanin, mladić Igorovih godina.

Na pitanje da li poznaju ubicu, rekli su da ne, da su sad prvi put čuli za njega.

Igor je živeo u porodičnoj kući u Lugavčini sa ocem i majkom, za koje svi u selu imaju samo reči hvale. Majka Milica je vaspitačica, a otac je držao kafić u selu, dok su mladića opisivali kao finog i kulturnog.

Igorova sestra Ivana je u sedmom mesecu trudnoće i ima jednogodišnje dete, a Igorov sin ima 9 godina.

- Igor se razveo, a dete bi trebalo da je treći razred. Nikada za njega nismo čuli, niti videli da je pijan ili da koristi narkotike. Dete je ostalo bez oca - rekli su nam meštani njegovog rodnog sela.

Komšije su nam objasnile da je Igor bio zaposlen u vodovodu i da je radio od 18 sati do 6 ujutru, a da se kobne večeri nije javljao majci od 22 sata.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su juče Zorana J. (41) zbog  postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

On se sumnjiči da je noć pre poznaniku, sa kojim je prethodno bio na proslavi slave, a zatim i u jednom ugostiteljskom objektu, u svojoj kući zadao više uboda nožem u predelu stomaka. 

Nakon toga je, kako se sumnja, telo muškarca izneo iz kuće i ostavio u dvorištu.

Brzom i efikasnom akcijom, policijski službenici su, posle prijave nestanka  tridesetšestogodišnjeg muškarca, pronašli njegovo beživotno telo u dvorištu kuće osumnjičenog u Smederevu.

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Mile

23.01.2024 12:45

Posle slave išao sa poznanikom okolo po kafanama a i do njegove kuće gde je ubijen. Inače ne pije, ali je lutao okolo sa tim likom koga njegovo prijatelji ne znaju, znači nije mu blizak prijatelj. Čudna priča.