NOVI ODLAZAK SA MARAKANE! Zvezda PRODAJE još jednog reprezentativca?!

Autor:

Sport

01.02.2024

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se odliv fudbalera Crvene zvezde.

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE! Zvezda PRODAJE još jednog reprezentativca?!

Foto: Starsport

Posle dogovorenih transfera Koste Nedeljkovića, Jovana Mijatovića i Stefana Mijatoviča, Crvena zvezda bi mogla da završi još jedan veliki posao u prelaznom roku.

Klub s Marakane do kraja zimske pijace želi da proda i Kingsa Kangvu. Reprezentativac Zambije nije uspeo da se ustali u najboljem timu, pa bi karijeru mogao da nastavi u Rusiji, prenosi Mozzartsport.

Večeras se završava prelazni rok u većini evropskih zemalja, dok u Rusiji traje do 22. februara, a za Kangvu su zainteresovani Krila Sovjetov, Rostov i Baltika. Posle ispadanja sa Kupa Afričkih Nacija, Kings Kangva nije se pojavio na Kipru gde su se crveno-beli pripremali za nastavak sezone, pa je jasno da njegov menadžer radi na tome da mu što pre pronađe novi angažman.

Foto: Starsport

Kings Kangva

Crvena zvezda je dovela Kingsa Kangvu leta 2022. godine za 1.500.000 evra iz Arsenala iz Tule. Odigrao je 56 utakmica, postigao 12 golova i upisao devet asistencija.  Teško je verovati da će crveno-beli profitirati  njegovom prodajom, jer bi na Marakani bili zadovoljni da pronađu kupca koji će za njega izdvojiti 1.500.000 evropskih novčanica. 

Inače, Jovan Mijatović je prešao u redove Njujork sitija, a crveno-beli bi mogli da 10.500.000 evra, ukoliko talentovani napadač ispuni uslove vezane za bonus kroz broj golova i utakmica, a može da račina i na 15 odsto od naredne prodaje.

Bek Kosta Nedeljković je klubu doneo 9.000.000 evra i 15 posto od narednog transfera prelaskom u Aston Vilu, a Stefan Mitrović karijeru nastavlja u Veroni, koja je platila Zvezdi 1,3 miliona evra i 20 posto od naredne prodaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading