ZVEZDA POSLALA ZVANIČNU PONUDU! Marin na Kupu Azije ZAVRŠAVA veliko POJAČANJE!

Autor:

Sport

01.02.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u "napadu" na levog beka.

ZVEZDA POSLALA ZVANIČNU PONUDU! Marin na Kupu Azije ZAVRŠAVA veliko POJAČANJE!

Foto: Starsport

Uprava Crvene zvezde nastavlja sa konkretnim potezima u zimskom prelaznom roku. Tako je šampion Srbije sada pred dovođenjem još jednog reprezentativca Južne Koreje, posle Inbeom Hvanga, na dobrom putu da crveno-beli dres zaduži defanzivac Jung-Vua Seol!

Glavna spona u realizaciji transfera biće njegov saigrač iz reprezentacije Inbeom Hvang, najskuplje pojačanje u istoriji ovdašnjeg fudbala, preko kojeg su na Marakani uspeli da "slome" 25-godišnjeg beka koji može da odgovori i na levoj i na desnoj poziciji. Potvrda informacije stigla je upravo iz Koreje.

Ulsan Hjundai je priznao da je od Crvene zvezde dobio ponudu za Jung-Vua Seola, ali je demantovao da su pregovori u završnoj fazi, pošto još traju.

Tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin već otputovao u Katar, gde se održava Kup Azije, a na kojem se selekcija Južne Koreje plasirala u četvrtfinale.

 

 

Rival Korejaca u četvrtfinalu ovog takmičenja je Australija, pa će i nekadašnji reprezentativac Nemačke prisustvovati toj utakmici.

Tom prilikom, Zvezdin čelnik obaviće novu rundu pregovora sa igračem i predstavnicima kluba, a procena je da bi transfer mogao da se realizuje za 1,4 miliona evra.

Seol je odigrao sve četiri utakmice za Koreju na Kupu Azije u Kataru - protiv Bahreina i Jordana po 90 minuta, protiv Malezije je izašao u 74. mintutu, da bi protiv Saudijske Arabije bio jedan od junaka u preokretu. Tada je upisao asistenciju u devetom minutu sudijske nadoknade i produžio "život" Koreji, koja je preko penala došla do četvrtfinala.

Crvena zvezda na bekovskim pozicijama trenutno raspolaže sa iskusnim Milanom Rodićem i mlađanim Viktorom Radivojevićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading