LJUBIMAC DELIJA ZASENIO NAJVEĆE IME TOTENHEMA! Hvang GOLČINOM očarao Sona! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.01.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde postigao vodeći pogodak na Azijskom kupu za selekciju Južne Koreje, koja je na premijeri savladala selekciju Bahreina 3:1.

LJUBIMAC DELIJA ZASENIO NAJVEĆE IME TOTENHEMA! Hvang GOLČINOM očarao Sona! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Imao je čast vezista srpskog šampiona Inbeom Hvang da bude strelac prvog gola na otvaranju Azijskog kupa, pošto je doneo prednost svojoj reprezentaciji protiv Bahreina u meču prvog kola Grupe E.

Bivši igrač Olimpijakosa je u 38. minutu primio odličnu loptu i precizno šutirao slabijom levom nogom pored nepomičnog golmana Bahreina, Lutfale.

Iako u timu ima vrhunska fudbalska imena, kao što su najbolji igrač premijerligaša Totenhema Heung Min Son, Hvang Hi Čan iz Vulverhemptona ili štoper minhenskog Bajerna Min Jae Kim, ljubimac delija je postigao vodeći pogodak za izabranike Jirgena Klinsmana.


Na nesreću Korejaca, jednih od glavnih favorita za titulu, vođstvo nije dugo potrajalo. Bahrein je šokirao ekipu Jirgena Klinsmana u 51. minutu golom Abdulaha Al Hašaša.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Ipak, za samo 13 minuta, Južna Koreja je rešila pitanje pobednika, pošto je u 56. i 69. dvostruki strelac bio Li Kang In.

Ofanzivac Pari sen Žermena je ekspresno postigao dva pogotka i obezbedio prvi trijumf favorizovanim Korejcima su trijumfovali protiv Bahrejina s 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading