MILOJEVIĆ U PROBLEMU! Zvezda će se još NAČEKATI na dolazak najboljeg igrača! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.01.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli neće još kompletirati igrački kadar.

MILOJEVIĆ U PROBLEMU! Zvezda će se još NAČEKATI na dolazak najboljeg igrača! (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Navijači Crvene zvezde pomno prate rezultate na Azijskom kupu, gde je prvi favorit za osvajanje pehara reprezentacija Južne Koreje srećno posle izvođenja penala eliminisala selekciju Saudijske Arabije - 3:5 (1:1, 0:0).

Tako je tim za koji nastupa i vezista srpskog šampiona Inbeom Hvang prošao kroz "iglene uši", ali u bukvalnom smislu te reči, do četvrtfinala, gde će se sastati sa drugim favoritom Australijom.

Foto: Starsport

 

Nadali su se simpatizeri srpskog šampiona, kao i trener Vladan Milojević, da će Koreja ispasti, a Hvang se priključiti pripremama Zvezde na Kipru, međutim, to se još neće dogoditi.

A, lako je moglo da se desi. Kažemo lako, jer su Saudijci do 90. minuta imali prolaz u džepu, vodili 1:0 golom Abdulaha Radifa od 46. minuta i čuvali prednost sve do sudijske nadoknade. Pogodio je napadač Al Šababa i izazvao delirijum na tribinama, ali tu je počelo i završilo se slavlje Arabije.

Naime, u dubokoj sudijskoj nadoknadi vremena, 99. minutu, precizan je bio Čo Sung Ge, golgeter danskog Midtjilanda i odveo meč u produžetke - 1:1!

Budući da su mreže mirovale i posle dodatnih pola časa, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. Kod Saudijske Arabije promašili su u trećoj i četvrtoj seriji Al Najei, odnosno, Gareb, pa su Korejci otvorili slavljenički šampanjac.

Inbeom Hvang je počeo utakmicu i igrao do 104. minuta, kada ga je zamenio Hong Hjun Seok, pa fudbaler Zvezde nije imao priliku da izvede jedanaesterac u penal seriji. 

Uzbekistan, ekipa koju vodi Srećko Katanec je ranije savladala Tajland. U četvrtfinalu je čeka domaćin Katar.

AZIJSKI KUP, osmina finala

Uzbekistan – Tajland 2:1 (1:0)

(Turgunbojev 37, Fajzulajev 65 – Saračat 58)

Saudijska Arabija – Južna Koreja 1:1 (1:1, 0:0) – penalima 3:5

(Radif 46 – Čo 90+9)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading