VELIKI PROBLEM ZA MILOJEVIĆA! Zvezda ostala bez veziste!

Autor:

Sport

20.01.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mnogima najbolji fudbaler crveno-belih doživeo povredu u nacionalnom timu.

VELIKI PROBLEM ZA MILOJEVIĆA! Zvezda ostala bez veziste!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je počela pripreme bez nekolicine prvotimaca, koji su morali da se obavezu obavezama u nacionalnom timu.

Grupu tih igrača čini i Inbeom Hvang, standardni član prve jedanestorice Južne Koreje, jednog od najvećih favorita za trofej na Azijskom kupu.

Hvang je bio strelac prvog gola za svoju selekciju u pobedi nad Bahreinom (3:1), kada je i asistirao kod jednog gola, ali sada je doživeo veliku neprijatnost.

Naime, fudbaler Crvene zvezde je u 90+1. minutu odlično šutirao i primorao odbranu Jordana na autogol, međutim, ovaj 27-godišnjak nije uspeo da završi utakmicu pošto je zbog povrede zatražio zamenu.

Republika

Foto: Starsport

Inbeom Hvang

Tom prilikom se Hvang uhvatio za nogu, Jirgen Klinsman je reagovao i izveo ga sa terena, pa je vezista šampiona Superlige Srbije izašao uz bolnu grimasu.

Još uvek nije poznat stepen povrede i ne zna se da li će Hvang biti spreman za utakmicu protiv Malezije (25. januara). Treba reći da će Zvezda ostati bez Korejca, gotovo cele pripreme, ukoliko ova selekcija dođe do same završnice, što predstavlja veliki problem Milojeviću.

Podsetimo, novi-stari trener Crvene zvezde Vladan Milojević, na raspolaganju nema ni Osmana Bukarija (Gana), Žana Filipa Krasoa (Obala Slonovače) i Nasera Đigu, koji brani boje Burkine Faso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading