HOROR SNIMAK! Devojka ispada iz žičare, spasici razvlače mrežu da je uhvate! PUŠTA SE, LETI I MAŠI... (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

01.02.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od gošći koja je snimila incident podelila je svoje mišljenje na društvenim mrežama, ističući da su operateri žičare izneverili tinejdžerku i da ona nije pala u mrežu, ali spasioci tvrde suprotno,

HOROR SNIMAK! Devojka ispada iz žičare, spasici razvlače mrežu da je uhvate! PUŠTA SE, LETI I MAŠI... (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/lunar_rock_maxx

Dramatičan snimak iz odmarališta na planini Mamut u Kaliforniji šokirao je javnost i izazvao ogorčenje među gostima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max (@lunar_rock_maxx)

 

Na snimku se vidi šesnaestogodišnja devojka kako sklizne sa sedišta žičare i visi na visini od 10 metara, dok spasioci razvijaju zaštitnu mrežu kako bi pala u nju.


Predstavnici odmarališta tvrde da je tinejdžerka "nije pravilno sedela" u trenutku kada je žičara pokrenuta, što je dovelo do opasnog incidenta. Ističu da su njihovi radnici i gosti odmarališta brzo reagovali postavljajući zaštitnu mrežu ispod devojke kako bi ublažili njen pad. Međutim, gosti koji su bili svedoci ovog događaja tvrde suprotno, navodeći da mreža nije uspela da zaustavi pad tinejdžerke.


Ogorčeni gosti odmarališta izrazili su nezadovoljstvo postupanjem operatera žičare, tvrdeći da nisu preduzeli dovoljno mera opreza kako bi se sprečile ovakve situacije. Jedna od gošći koja je snimila incident podelila je svoje mišljenje na društvenim mrežama, ističući da su operateri žičare izneverili tinejdžerku i da ona nije pala u mrežu, ali spasioci tvrde suprotno,

- Petoro naših radnika i osmoro gostiju razvuklo je mrežu koja je ublažila pad devojke, ali ga nije zaustavila. Ona je prevezena u bolnicu, gde će lekari proceniti njeno stanje -  saopštili su predstavnici odmarališta..



Nije poznato u kakvom je stanju devojčica.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading