ANDRIJANA JE PLATILA CEH ZBOG OCA! Komšije ne veruju da je pevačica NASTRADALA tako što je pala sa NEBODERA u Dubaiju! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.01.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znamo samo da je Andrijana navodno pala, to kaže porodica, ali ne pitamo za više informacija. Ne stajemo roditeljima na muku, rekao nam je meštanin Velinog sela.

ANDRIJANA JE PLATILA CEH ZBOG OCA! Komšije ne veruju da je pevačica NASTRADALA tako što je pala sa NEBODERA u Dubaiju! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika, Instagram

Mlada pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala u Dubaiju, zvanično, padom sa 24 sprata zgrade, međutim, otad ne prestaju spekulacije o tome šta se zapravo desilo. Naime, komšija koji živi nedaleko od od porodične kuće, a koji dugi niz godina poznaje Nebojšu Lazića, tvrdi da je moguće kako mu se neko zapravo osvetio zbog "poznavanja uticajnih ljudi" sa čijom se politikom nije slagao. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća nastradale Andrijane Lazić

- Nebojša je dobar čovek, ali se svašta priča o njemu po kraju. On je na dobroj poziciji, ima veze sa policijom jer tu radi, a ovako poznaje razne uticajne ljude po kraju i šire. Ma po celom regionu! Sumnjam da se nekome zamerio, ali znam da ima dosta ljudi koji ga ne vole. Ovde po našem kraju se priča da mu se neko svetio preko ćerke ćerke. Ona je platila ceh! Zbog čega ne znamo, niti nas zanima, ali ovde nešto smrdi - rekao je jedan od komšija Lazića za naš portal, ali je insistirao da mu ime ne objavljujemo.

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća nastradale Andrijane Lazić

Komšija nam je otkrio da se komšiluk ni ne raspituje kod porodice oko toga kako je Andrijana nastradala, već se vode onime što su čuli.

Znamo samo da je Andrijana navodno pala, to kaže porodica, ali ne pitamo za više informacija. Ne stajemo roditeljima na muku. Majku ne viđamo, ko zna kako je žena! To je baš tragedija, sahraniti svoje dete! Samo znamo da je nelogično da je tako samo pala sa visine. Ko zna šta se tu zapravo desilo, ali se o tome možda i ćuti. Ko zna - ispričao je meštatin Velinog sela za Republiku.

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća nastradale Andrijane Lazić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading