UZMI ILI OSTAVI! Na Marakanu STIGLA milionska ponuda! Premijerligaš hoće vezistu Zvezde!

Autor:

Sport

23.01.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli odmah odgovorili i stavili tačku na spekulacije.

UZMI ILI OSTAVI! Na Marakanu STIGLA milionska ponuda! Premijerligaš hoće vezistu Zvezde!

Foto: Starsport

Dok traje zimski prelazni rok, čelnici Crvene zvezde pomno prate dešavanja i kvalitetne igrače koji se pojavljuju u njemu.

Na Marakani su već stavili tačku na najveći januarski transfer, pošto je mladi Kosta Nedeljković pojačao Aston Vilu, u transferu teškom 9.000.000 evra.

Upravo mladi igrači crveno-belih su najzanimljiviji brojnim evropskim klubovima, ali ne samo oni, pošto se na "nišanu" jednog kluba iz Rusije našao Kings Kangva.

Foto: Starsport

Kings Kangva

Naime, Baltika je navodno "spremila" 1.500.000 evra za reprezentativca Zambije, međutim, Crvena zvezda je ekspresno reagovala i prvu ponudu za svog vezistu "bacila u vodu".

Logičan splet okolnost, s obzirom na to da je klub iz Ljutice Bogdana za istu cifru doveo Kangvu iz Arsenala iz Tule pre dve godine.

Na ruku crveno-belima ide i činjenica da je Kangva trenutno sa svojom reprezentacijom na Kupu afričkih nacija, gde je već uspeo da upiše pogodak. U klubu iz Ljutice Bogdana veruju da bi cena mogla da mu poraste posle završetka afričkog šampionata, pa bi srpski prvak mogao dobro da napuni kasu od potencijalnog transfera Kingsa u neki evropski klub.

Inače, uveliko se priča i o potencijalnom transferu Jovana Mijatovića, pošto je za Zvezdinog "Bekama" zainteresovana Siti grupa, kao i nekolicina timova poput Zenita, Njujork sitija, Fejenorda...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading