NA MARAKANI SU DUGO "LOMILI" I NA KRAJU - PRELOMILI! Poznata sudbina OVE dvojice igrača!

Autor:

Sport

18.01.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Crvene zvezde donela najbolje moguće rešenje.

NA MARAKANI SU DUGO "LOMILI" I NA KRAJU - PRELOMILI! Poznata sudbina OVE dvojice igrača!

Foto: Starsport

Fudbaleri srpskog šampiona zabeležili su pobedu na startu priprema, pošto su savladali kiparskog drugoligaša Akritos posle preokreta 3:2 (1:2).

Budući da su igrali protiv ekipe koja je rangirana niže od njih, rezultat crveno-belih nije bio za pohvalu, ali će se mnogi složiti da je tek početak i da su uvodne utakmice na početku zimskog rada najteže.

U međuvremenu, uprava Crvene zvezde uveliko radi na odlascima, odnosno, finalizaciji transfera Koste Nedeljkovića u Aston Vilu za 9.000.000 evra. Očekuje se da tim sa Marakane inkasira i 15 procenata od naredne prodaje novopečenog reprezentativca Srbije.

Bliži odlasku nego ostanku je i Jovan Mijatović, koji je dobio ponudu iz SAD, dok bi crveno-beli za njegov transfer inkasirali 8.000.0000 evra.

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

Po mnogima najbolji igrač Osman Bukari nalazi se "na meti" lidera ruske Premijer lige, ekipe Krasnodara. U slučaju da i on napusti Ljutice Bogdana, Zvezda bi mogla da zaradi i do 30.000.000 evropskih novčanica.

Ipak, generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić je na okupljanju ekipe 10. januara naglasio da klub ima ponudu od 6.000.000 evra za Mirka Ivanića kao i da ta suma ne može da se odbije, ali da je ofanzivac iz Bačkog Jarka izuzetno potreban Milojevićevom timu u borbi za odbranu šampionske titule.

Prema saznanjima MaxBet Sporta, uprava Crvene zvezde je donela definitivnu odluku i Mirko Ivanić ostaje na Marakani i pokušaće da osvoji svoju šestu uzastopnu titulu, a sedmu za branioca pehara.

Republika

Foto: Starsport

Žan Filip Kraso

Žan Filip Kraso je igrama na Afričkom Kupu nacija skrenuo pažnju evropskih klubova i golovima se preporučio Trabzonu i Bešiktašu. Ušli su turski velikani "u rat" za potpis reprezentativca Obale Slonovače, ali je doneta odluka da ostane u Zvezdi i posle afričkog šampionata.

Preciznije, bivši napadač Sent Etjena može da ode samo ako na Marakanu stigne ponuda koja se ne odbija, pa je turskih 4.000.000 evra daleko od željene cifre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading