REPUBLIKA.RS VAS VODI NA PROJEKCIJU FILMA O DŽEJU - "NEDELJA"

Autor:

Zabava

18.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poklanjamo pet puta po dve karte za film o Džeju!

REPUBLIKA.RS VAS VODI NA PROJEKCIJU FILMA O DŽEJU - "NEDELJA"

Foto: Promo

U petak 19. januara u 18.45 u bioskopu "Cineplexx" u tržnom centru "Ušće" biće prikazan film "Nedelja", koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima Džeja Ramadanovskog.

Sajt Republika.rs će najbržim čitaocima koji od ovog trenutka pošalju svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) na mejl poklanjamo@republika.rs pokloniti pet puta po dve karte.

Film "Nedelja" su režirali Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović, a snimljen je u produkciji "Telekoma Srbija".

Zanimljivo je da se u ulozi starijeg Džeja našao naturščik Husein Alijević, vođa grupe Bitstrit. Ono što je prevagnulo da upravo Husa dobije glavnu ulogu jeste što je i on s Dorćola, kao i pokojni pevač, a i bio je igrač na njegovom drugom koncertu.

Džeja kad je bio dete takođe igra naturščik Alen Selimi, dečak kog su zapazili producenti dok je prodavao ruže u Skadarliji i pozvali ga na kasting. Nakon što im je otpevao "Nedelju", uloga je bila njegova.

Inače, inspirisan istinitim događajima, film "Nedelja" donosi priču o Džeju iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je svojim šarmom i harizmom uspeo da zauzme mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih. To je priča o prijateljstvu i uspehu, u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike.

U filmu, pored već pomenutih Huse i Alena, igraju još i Marko Janketić, Milica Janevski, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Ana Pindović, Zlatan Vidović...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading