LAVINA EMOCIJA NA KRAJU FILMA O DŽEJU: Publika plače kao kiša, ne prestaje da tapše (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako su ljudi reagovali na film "Nedelja" posvećen Džeju Ramadanovskom!

Večeras je u Beogradu održana premijera dugoočekivanog filma "Nedelja", a nakon crvenog tepiha kojim su prošetale mnogobrojne poznate ličnosti sa domaće javne scene i projekcije, publika je ustala na noge i glumačku ekipu pozdravila gromoglasnim aplauzom uz suze i ovacije.

Naime, cela bioskopska sala je pozdravila glumce i neprestano aplaudirala dok su se oni poklanjali nakon prikazanog ostvarenja.

Inače, crvenim tepihom prošetale su i Džejeve ćerke Marija i Ana sa jačim polovinama, Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, voditeljka Marija Veljković sa dečkom glumcem Rastkom Jankovićem, Mina Kostić sa ćerkom, folker Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, harmonikaš Aca Sofronijević sa devojkom, Tea Tairović sa majkom, Sanja Vučić, reditelj Dragan Bjelogrlić, Ana Bekuta, Džejev kum Zoran Jagodić Rule, kao i glumačka ekipa filma.

Podsećanja radi, film "Nedelja" donosi priču o životu jednog od najintrigantnijih pevača sa ovih prostora, Džeja Ramadanovskog. Film u produkciji "Telekoma Srbije", a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike upoznaje publiku sa Džejevim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading