DA TI SRCE PUKNE: Poslušajte kako mali Džej peva pesmu "Nedelja", svi PLAČU oko njega (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivne scene na premijeri filma o Džeju kidaju dušu na komade!

Večeras je u Beogradu održana premijera dugoočekivanog filma "Nedelja", a na crveni tepih su stigli Husein Alijević Husa i Alen Selimi. Alen, koji je imao sličnu sudbinu kao Džej Ramadanovski o čijem je životu snimljen pomenuti film, glumi legendarnog pevača u detinjstvu. Selimiju je ovo prvo glumačko iskustvo, a o njegovom talentu se već uveliko priča.

Međutim, na svačije oduševljenje, mali Alen zapevao je delić pesme "Nedelja" na crvenom tepihu, a njegov glas je izazvao brojne pozitivne, ali i emotivne reakcije, te su mnogi već počeli da nagađaju o njegovom potencijalu da se ostvari kao glumac, ali i pevač.

Inače, Alen Selimi je svojim glumačkim debijem u filma "Nedelja" ostavio snažan utisak na publiku. Iako je ovo bilo prvo njegovo glumačko iskustvo, njegov talenat je bio više nego očigledan. Glumu je prihvatio sa izuzetnom ozbiljnošću i posvećenošću, što je rezultiralo uverljivim i emotivnim prikazom lika.

Na snimanju je bilo super, ništa mi nije palo teško. Volim i da glumim i da pevam, voleo bih da nastavim da se bavim ovim poslom. Imam 12 godina, idem u školu, super sam đak... Matematika mi super ide! Je l' ono Tea Tairović? Volim Teu, volim i Vojaža... Voleo bih da postanem pevač kao oni, volim da pevam - nasmejao se mali Alen u razgovoru za Republiku, koji je već osvojio srca publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading