SAGA NE PRESTAJE! Mrkela kaže NIJE GOTOVO, a ISPLIVALI detalji Mijatovićevog TRANSFERA u SAD!

Autor:

Sport

01.02.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač crveno-belih će u Engleskoj potpisati ugovor sa Siti grupacijom.

SAGA NE PRESTAJE! Mrkela kaže NIJE GOTOVO, a ISPLIVALI detalji Mijatovićevog TRANSFERA u SAD!

Foto: Starsport

Ne završava se saga oko Jovana Mijatovića! Napadač Zvezde već je jednom nogom u Njujork sitiju, filijali aktuelnog šampiona Evrope Mančester sitija.

Mladi fudbaler najverovatnije danas napušta srpskog šampiona i putuje u Englesku, gde će proći lekarske preglede i potpisati višegodišnji ugovor sa Siti grupom.

Na čekanju je potpis perspektivnog napadača petogodišnjeg ugovora sa grupacijom klubova čija su perjanica "građani", iako je sportski direktor prvaka Superlige Mitar Mrkela izjavio da taj transfer nije još definisan.

Poznato je da će Jovan Mijatović narednih šest meseci provesti u redovima Njujork Sitija, uz potencijalnu mogućnost da već u julu bude prekomandovan u neki od klubova iz Evrope u kojima udeo ima Mančester Siti, a najviše se pominju španska Đirona i italijanski Palermo.

Republika

Foto: Starsport

 

Klub iz Ljutice Bogdana je ove zime prodao Kostu Nedeljkovića za 9.000.000 evra i 15 posto od narednog transfera, dok bi Jovan Mijatović mogao da donese više novca crveno-belima.

Crvena zvezda je zadržala 15 odsto, a mogla bi zarada srpskog kluba maksimalno da naraste na 10.500.000 evra, ukoliko talentovani vezista ispuni uslove vezane za bonus kroz broj golova i utakmica.

Ušao je u dobru formu mladi Mijatović u finišu jesenjeg dela Superlige, a na šest mečeva postigao je isto toliko golova, dok je protiv subotičkog Spartaka upisao het-trik.

Kratko se, međutim, zadržao na Marakani, dok je u dresu Zvezde dao 10 golova uz tri asistencije na 36 mečeva. 

Kad dobije vizu za SAD, Mijatović će otputovati u Njujork, podsetimo, takmičenje u MLS ligi kreće 22. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading