OTAC UBIJENE DEVOJČICE ANGELINE GUTAO SUZE I govorio njenim drugarima da ne čine jednu STVAR: A onda su klizalištem odjeknuli pretužni stihovi! (VIDEO)

Autor:

Hronika

01.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klizanjem na Tašmajdanu koje je obožavala Angelina Aćimović njena porodica,l prijatelji i drugari, njih stotinak obeležili su njen 15. rođendan.

OTAC UBIJENE DEVOJČICE ANGELINE GUTAO SUZE I govorio njenim drugarima da ne čine jednu STVAR: A onda su klizalištem odjeknuli pretužni stihovi! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook, Shutterstock

Angelina Aćimović usnuli anđeo kojeg je školski drug Kosta Kecmanović, postavši monstrum ubio zajedno sa još osmoro dece i školskim čuvarom, prekjuče bi proslavila 15. rođendan u društvu porodice i prijatelja. 


Njeni neutešni roditelji Natalija, poreklom Ukrajinka i otac Anđelko Aca Aćimović su od ranog jutra u suzama obeležavali rođendan najmlađe mezimice.

Prvo su otišli do njene veče kuće i odneli joj poklon, a uveče su upriličili druženje za đake "Ribnikara" i prijatelje. Okupljanje je bilo na klizalištu na Tašmajdanu gde je Angelina volela da provodi vreme sa društvom. 

Klizali su i evocirali uspomene na predivnu Angelinu, druželjubivu devojčicu koja je maštala da postane inženjer, ali i da kreira haljine. Imala je hobi i da pozira, te je volela da bude model. Imala je potencijala za sve, a njen dar za matematiku su svi u okruženju znali. 

Republika
Sa klizališta su pušteni baloni za Angelinu i za još devet žrtava masakra

Nije joj se ostvarila želja da pređe u drugo odeljenje, kojem je predavala njena omiljena nastavnica matematike, a ni planovi koje je imala za 2024. Sva stremljenja devojčice anđela presekao je u trenu dečak monstrum kada je iz očevog pištolja usmrtio tri devojčice na holu škole, a onda potukao čitavo svoje odeljenje. Ubio je u kabinetu istorije njih šestoro, a petoro ranio. Usmrtio je i školskog čuvara,a teško ranio nastavnicu istorije. 

Posle klizanja, na Angelininom rođendanu gde su njene klizaljke ostale na ledu da svedoče o jednom neprolaznom bolu, deca su ka nebu i visinama pustila bele i roze balone u susret dušama Angeline i njenih drugara, a njen otac Anđelko je sa nekoliko rečenica izrazio zahvalnost svima koji su došli da za Angelinu klizaju pretposlednje januarske večeri

U video u našem tekstu pogledajte i čujte šta je gospodin Aćimović poručio okupljenoj deci. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
tuga

01.02.2024 22:23

pretuzno..

Irina

02.02.2024 20:56

Veoma jaka poruka i najbitnija, rasplakah se. Molim Vas gospodine Acimovicu ponavljajte tu poruku da se deci ureze u glavu. I ja cu mojim ucenicima, od ponedeljka!