NJIHOVE OČI SU MRTVE... : Natalija Aćimović iskreno do srži govorila o bolu očeva i majki devetoro ubijenih mališana

Autor:

Hronika

06.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija Aćimović iz Rusije je našem Anđelku rodila dve devojčice, od kojih je mlađu usmrtio drug iz razreda 3. maja. O tuzi bez leka ona govori potresnim rečima jedva čujno jer nema snage za dalji život.

NJIHOVE OČI SU MRTVE... :  Natalija Aćimović iskreno do srži govorila o bolu  očeva i majki devetoro ubijenih mališana

Foto: B. Jovanovic, Facebook, Printscreen/https://www.tiktok.com/@bestday__99

Da osećanja bola, straha i patnje koja su ih potpuno obuzela prokletog 3. maja i dalje istim intezitetom, samo u različitim oblicima, traju i danas i parališu njihove živote, svedoče roditelji devetoro ubijene dece u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"

Foto: HRt

U domu nastradale devojčice Ane Božovići plaču u njenoj sobi

- Vreme koje prolazi nije saveznik u borbi sa bolom, naprotiv, sve nam je teže. Život ide dalje i ja to razumem, ali prolazeći pored zgrade gde je Ana visila sa decom i videvši ih sve da su tu, a da samo nje nema, obuzme me tuga, očaj....- rekla je Ninela Radičević majka Ane Božović, na suđenju u parnici protiv dečaka ubice Koste Kecmanovića i njegovih roditelja prošle nedelje u Višem sudu u Beogradu. 

U svedočenju od koje bi i "kamen zaplakao", žena svetle puti i kose, i očiju plavih kao more, ali ispunjenih tugom, Ruskinja Natalija Aćimović je rekla da se roditelji ubijene dece razumeju pogledom i bez reči.

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@bestday__99

Natalija Aćimović

- Roditelji ubijene dece govore mi: "Život ide dalje", da me trgnu umire, ali ja im pogledam u oči. Njihove oči su mrtve! Nijedna majka ne može da nastavi...Ne postoji način da to razume neko ko nije doživeo - rekla je Natalija skoro šapatom jer od 3. maja nema snage ni za osnovne stvari.

O golgoti i patnji najvećoj koju može jedno ljudsko biće da doživi izgubivši sina jedinca, govorila je i majka Andrije Čikića, psiholog Suzana Stanković Čikić, koja je u sudnici "broj 1"Palate pravde rasplakala bezmalo sve prisutne.  

- Rekli su nam da nam je sin mrtav, a mi mu kupujemo stvari, omiljene patike, stvari za sport, za koncert. Ja mu te stvari perem i peglam da bih ga sahranila, kao da ga spremam na ekskurziju. To je stanje ludila - govorila je žena koja više nikome nije majka, na izmaku snage očajničkim glasom. 

ST/Nikola Mutić, Prinscrin
Vladimir i Miljana Kecmanović odgovaraju za zločin sina

Podsetimo, pored dve parnice koje se vode protiv počinioca zločina Koste Kecmanovića i njegovih roditelja Vladimira i Miljane, počinje i suđenje roditelja u krivičnom postupku za krivicu u zločinu kada je njihov sin ubio deset osoba, a šest ranio 3. maja ove godine u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

 Viši sud je zakazao dva termina 29. i 30. januara.

Optužnicom koja je u ponedeljak postala pravosnažna Vladimir se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti, jer nije dobro obezbedio pištolje u kući i jer je učio Kostu da puca, a Miljana za nedozvoljeno držanje metka, jer je njen DNK trag nađen na jednoj čauri u školi.

Sudiće se istovremeno i vlasniku streljane u kojoj je Kosta vežbao da puca Ratku Ivanoviću i instruktoru u streljani Nemanji Marinkoviću, koji se terete za davanje lažnog iskaza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (6)

Loading
Tanja

06.01.2024 20:19

Oružjem od kuće donetim u školu, na času nam je decu poubijao najmlađi masovni ubica na svetu. Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu su vaspitali najmlađeg masovnog ubicu na svetu da zbog bolesne ljubomore nam decu ubije. Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu letos sa ćerkom krenula na more, renovira stan,besramno i dalje radi u prosveti. Sestra najmlađeg masovnog ubice na svetu drugarima sipala domestos drugarima u sok, nosila nož u školu. Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu vodao decu po streljanama, raznim pucačkim aktivnostima, pretio školi... A sad ti roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 13 4
Milena

06.01.2024 22:25

Majko Božja, koja si doživela strahotu ovakvog iskustva, moli svog Sina za roditelje čija srca neprestano krvare! Ovo toliko boli... Jezivo potresna svedočenja majki i očeva😭😭😭. Drage sestre i braćo želim vam utehu od Spasitelja i da dobijete nadljudsku snagu.

Odgovori 14 3
Ja

07.01.2024 07:53

Gospođo i gospodine Kecmanović! Čujete i vidite jeste li sad svjesni šta ste uradili? Uništili ste živote djece i roditeljima ubili svaku nadu za dalje... Morali ste znati i primijetiti da sa vašim djetetom nešto nije u redu? Ljudi vi ste čisto zlo, kako spavate?

Odgovori 13 2
Zemunac

07.01.2024 12:22

@Ja - Mirno spavaju. Nemaju oni savest da bi se sekirali.

Odgovori 14 1