UDARIO PEŠAKE, PA DOBIO BATINE: Mladić (23) priznao da je tukao vozača koji je izazvao nezgodu, tvrdi da je to uradio iz JEDNOG razloga

Autor:

Hronika

22.01.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela.

UDARIO PEŠAKE, PA DOBIO BATINE: Mladić (23) priznao da je tukao vozača koji je izazvao nezgodu, tvrdi da je to uradio iz JEDNOG razloga

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Optužba za tešku telesnu povredu

Prema nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija sa Novog Beograda je donela rešenje o zadržavanju osumnjičenog S. Ć. (23) zbog krivičnog dela teška telesna povreda. Osumnjičeni se sumnjiči da je u petak, 19. januara na Novom Beogradu, pesnicama nekoliko puta udario oštećenog u predelu glave, usled čega je on zadobio teške telesne povrede, uključujući frakturu i dislokaciju nosa. Nakon što je oštećeni pao na zemlju, osumnjičeni mu je naneo još jedan udarac pre nego što se udaljio sa lica mesta.

Okolnosti događaja

Događaju je prethodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali oštećeni kao vozač i dva pešaka koji su zadobili lake telesne povrede.

Priznanje osumnjičenog

Osumnjičeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela i izjavio da ga je napadnuti pretekao svojim kolima. Takođe je naveo da ne može da objasni zašto je zadao udarce, tvrdeći da je reagovao ishitreno kada je video da je oštećeni udario pešake. Osim toga, osumnjičeni je izjavio da je napustio lice mesta jer je bio uplašen.

Predlog za određivanje pritvora

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana. Očekuje se dalji razvoj situacije u vezi sa ovim slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading