LEKAR UDARIO DEVOJČICE NA PEŠAČKOM, PA GA NASILNIK BRUTALNO PRETUKAO: Užas na Bežanijskoj kosi!

Autor:

Hronika

19.01.2024

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je lekar izašao iz vozila kako bi pružio pomoć devojčicama, na njega se nasilno zaleteo vozač automobila koji je vozio iza njega.

LEKAR UDARIO DEVOJČICE NA PEŠAČKOM, PA GA NASILNIK BRUTALNO PRETUKAO: Užas na Bežanijskoj kosi!

Foto: shutterstock

Danas oko 12 sati, na Bežanijskoj kosi, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovale dve devojčice uzrasta 8 i 17 godina. Vozač automobila koji ih je udario bio je lekar oko 25 godina, a u trenutku nesreće bio je u vozilu sa svojom devojkom. Nesreća se dogodila u Ulici Marka Čelebonovića, na pešačkom prelazu, kada je lekar pokušao da izbegne devojčice, ali nažalost nije uspeo.

Automobilom koji je udario devojčice upravljao je lekar oko 25 godina, i u vozilu je bio sa devojkom. Dogodilo se to da je udario devojčice na pešačkom prelazu. Pokušao je da ih izbegne, verujem da ih nije video od vozila koje je bilo u traci pored njega, pokušao je da ih izbegne ali nažalost nije uspeo. Srećom udarac nije bio jak. Mladić je odmah stao i izašao iz vozila, kao i njegova devojka - objašnjava izvor Informera i dodaje:

Verujem da bi kao lekar mogao da deci pruži pomoć ali u tom trenutku na njega se zaleteo vozač koji je vozio automobil iza njega. Taj vozač, verujem da decu nije ni pogledao, već je odamah krenuo pesnicama da udara lekara, delovalo je kao da je samo to čekao. Hajde što on nije pogledao decu, trebalo je bar da pusti lekara. Tim svojim postupkom je samo otežao dovoljno tešku situaciju.

NALET NASILNIKA

Nakon što je lekar izašao iz vozila kako bi pružio pomoć devojčicama, na njega se nasilno zaleteo vozač automobila koji je vozio iza njega. Izvor Informera navodi da je nasilnik odmah počeo da udara lekara pesnicama, a da je njegova devojka, prolaznici i ljudi koji su se zatekli na mestu nesreće morali da intervenišu kako bi zaustavili nasilnika.

Ko zna koliko ga je puta udario pesnicama i verujem da to što je udario devojčice apsolutno nije bio razlog tim batinama. Ne bi me čudilo da se nesreća dogodila samo zato što je lekar bežao od nasilnika. U svakom slučaju neko je zvao Hitnu pomoć i policiju. Pretučeni lekar koji je udario devojčice bio je nemoćan da pomogne, već je i njemu trebala lekarska pomoć, a muškarac koji ga je pretukao seo je u svoj automobil i pobegao sa mesta nesreće. Toliko o njegovim razlozima da pretuče čoveka - rekao je izvor pomenutog portala.

TEŠKE POVREDE I PREVOZ U BOLNICU

Lekar koji je udario devojčice zadobio je teške telesne povrede glave, dok su devojčice lakše povređene. Hitna pomoć je prevezla lekara u KBC Zemun, dok su devojčice prevezene u Institut za majku i dete. Prema nezvaničnim informacijama, policija intenzivno traga za vozačem koji je nasilno napao lekara, a koji će odgovarati za saobraćajnu nesreću koju je izazvao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Jel

19.01.2024 23:04

Nasilnik je lekar a ne ovaj sto ga je izudarao. Nike cela ta prica tako jednostrana kao sto vi tvrdite.

Zoran

20.01.2024 08:41

Đubre nadmeno balavo, sigurno preticao na pešačkom auto koji se zaustavio da propusti devojčice. Taj iza je trebalo obe noge da mu polomi da ne može više nikada da vozi, a da ulicu mora sa štapom da prelazi. I sad se sigurno folira posle par šamara.