FOTOGRAFIJE SA MESTA UDESA ŠOKIRALE NOVOSAĐANE: Kako je ovo moguće? (VIDEO)

Autor:

Hronika

20.01.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje kako je moguće da se automobil prevrnuo na ravnoj ulici ostalo je bez odgovora, ostavljajući prostora za različite spekulacije i teorije o uzroku ove nezgode.

FOTOGRAFIJE SA MESTA UDESA ŠOKIRALE NOVOSAĐANE: Kako je ovo moguće? (VIDEO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Večernje sate u Novom Sadu obeležio je neobičan događaj koji je izazvao šok i nevericu kod prolaznika. Naime, na Futoškoj ulici kod Kliničkog centra Vojvodine, automobil je završio prevrnut na sredini potpuno ravne ulice, ostavljajući iza sebe tragove snega koji su verovatno nastali prilikom prevrtanja vozila.

Ova nezgoda izazvala je zaprepašćenje kod svih koji su bili svedoci ovog događaja, a mnogi su se pitali kako je uopšte moguće da se ovako nešto desi na potpuno ravnoj ulici.

Reakcije prolaznika

Svi prolaznici koji su bili svedoci ove saobraćajne nezgode izrazili su svoje neverovanje i zaprepašćenje. Mnogi su se pitali kako je moguće da se automobil prevrne na potpuno ravnoj ulici, a da pritom nema drugih vozila u blizini. Komentari poput "Kako je ovo moguće?" mogli su se čuti sa svih strana, dok su se ljudi okupljali oko prevrnutog vozila pokušavajući da shvate šta se tačno dogodilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Detalji sa mesta nezgode

Na snimku objavljenim na Instagram stranici 192.rs jasno se vidi prevrnut automobil nasred ulice. Iako je nezgoda izgledala dramatično, srećom, informacije su potvrdile da teže povređenih nije bilo, što je izazvalo olakšanje među građanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading