UHAPŠEN RADNIK OBEZBEĐENJA SA NOVOG BEOGRADA: Nasilnik osumnjičen da je polomio lobanju muškarcu (32)

Autor:

Hronika

23.01.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

UHAPŠEN RADNIK OBEZBEĐENJA SA NOVOG BEOGRADA: Nasilnik osumnjičen da je polomio lobanju muškarcu (32)

Foto: shutterstock

Policija

Radnik obezbeđenja kafane na Novom Beogradu, M. S. (41), uhapšen je pod sumnjom da je naneo teške telesne povrede 32-godišnjem N. P., saznaje Telegraf.rs.

Incident se dogodio u Bulevaru Milutina Milankovića, a prema dostupnim informacijama, mladić N. P. je zadobio teške povrede glave, uključujući prelom baze lobanje.

M. S. je određeno zadržavanje do 48 sati dok se sprovodi dalja istraga. Razlozi incidenta i okolnosti koje su dovele do povreda trenutno nisu detaljno poznati, ali će policija sprovesti istragu kako bi utvrdila sve relevantne činjenice.

Očekuje se da će pravosudni organi detaljnije informisati javnost o toku istrage i eventualnim optužbama protiv M. S. kako se slučaj bude razvijao.

Podsetimo, nakon ovog napada, N. P. je hitno prevezen u bolnicu gde je zadržan na lečenju zbog teških povreda. Prema poslednjim informacijama, lekari prate njegovo stanje i pružaju mu neophodnu medicinsku negu kako bi se oporavio od ovog traumatičnog iskustva.

Ovaj incident izazvao je veliku zabrinutost među građanima Novog Beograda, koji su izrazili šok i tugu zbog brutalnosti ovog napada. Mnogi su istakli važnost bezbednosti i zaštite građana u javnim prostorima, posebno u svetlu ovakvih događaja koji potresaju lokalnu zajednicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading