SIKTER! GLEDAJTE SVOJA POSLA! Marija Šerifović ODLEPILA, evo ko joj se meša u odgoj sina, pevačica se IZBORILA ZA SVOJA PRAVA!

Autor:

Zabava

06.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je još jednom pokazala snagu i odlučnost da se ne obazire na negativne komentare, već da se fokusira na ljubav prema svom detetu i svojim prioritetima.

SIKTER! GLEDAJTE SVOJA POSLA! Marija Šerifović ODLEPILA, evo ko joj se meša  u odgoj sina, pevačica se IZBORILA ZA SVOJA PRAVA!

Foto: Instagram/serifovic

Pevačica Marija Šerifović nedavno je postala majka uz pomoć surogat majke, otkada  redovno deli intimne trenutke sa svojim sinom Marijom na društvenim mrežama.

Njeni mnogobrojni pratioci uglavnom reaguju na Marijine objave s oduševljenjem.

 

 

Međutim, pored lepih komentara, često se mogu pročitati i komentari hejtera, koji su postali neizbežan deo virtuelnog sveta.


Kritike na društvenim mrežama

Nedavno je Marija objavila video snimak na kome pleše sa bebom u kengur-nosiljci, ali su se ispod snimka nizali brojni komentari kritike.

Neki korisnici su izneli svoje mišljenje da nosiljka nije odgovarajuća za bebu, dok su drugi savetovali pevačicu da smanji jačinu muzike.

Iako je Marija veoma raspoložena majka, ovakvi komentari su je izbacili iz takta, pa je odlučila da se oglasi i odgovori na ove kritike.

Marijin odgovor na kritike

Pevačica je jasno stavila do znanja da zna šta radi i da je svesna šta je najbolje za njenog sina. 

- Pa, ljudi, vi ste zaista neverovatni. Pojasniću vam jer trenutno imam živaca! BabyBjorn Mini je napravljen za bebe od 0 do 12 meseci i između tri i 11 kg. Takođe, najmanje moraju imati 53 cm. Svakako hvala na savetima, jedino bih vas možda naučila kako se zaista dobronameran savet piše, ali za to trenutno nemam živaca. Što se muzike tiče, ja mog učim šta je lepa muzika od rođenja i jedino uz nju i spava kako treba. Ne brinite, merimo i decibele. Ustvari, da skratim, gledajte vaša posla. Ustvari - sikter! Za ostale, razume se ljubav - poručila je pevačica.

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović je uoči Nove godine došla u SRBIJU  sa sinom iz Amerike

Ova situacija je još jednom pokazala koliko je izazovno biti javna ličnost u današnjem dobu društvenih mreža, gde su kritike i komentari neizbežan deo svakodnevice. Ipak, Marija Šerifović je još jednom pokazala svoju snagu i odlučnost da se ne obazire na negativne komentare, već da se fokusira na ljubav prema svom sinu i svojim prioritetima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading