NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI: Marija Šerifović javno progovorila o PREVARI, pa pomenula BOLESNIKE, koji vrebaju na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

27.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici smeta što mnogi koriste njeno ime i prezime kako bi obmanuli i iskoristili ljude, te upozorila pratioce da ne veruju u takve gluposti.

NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI: Marija Šerifović javno progovorila o PREVARI, pa pomenula BOLESNIKE, koji vrebaju na društvenim mrežama!

Foto: M.P./ATAImages, Pixabay.com

Pevačica Marija Šerifović nedavno se našla na meti prevaranata koji su u njeno ime organizovali lažne nagradne igre i obećavali novčane nagrade.

Oglasivši se na svom Instagram profilu, Marija je istakla važnost ovog problema i apelovala na svoje pratioce da ne nasedaju na prevare.


- Znači, šta hoću da vam kažem, jako je važno. Ja se ne oglašavam, a vi me i dalje to pitate po ko zna koji put. Ne mogu da verujem da i dalje verujete da je to istina, a ja se ne oglašavam. Znači, molim vas! Ne postoji nikakva nagradna igra ni na Fejsbuku, ni na Instagramu, ni na TikToku. Blokirajte te profile, te bolesnike, nemojte da verujete baš u svaku glupost koju vidite, znam da smo napaćen narod, ali... - istakla je Marija.
Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović upozorila fanove na prevarante

Inače, evrovizijska pobednica nedavno je postala majka dečaka Marija, a ceo proces njegovog dolaska na svet bio je poseban jer je Marija koristila usluge surogat majke.

Pevačica je nedavno otkrila da njen sin voli muziku od malena i da mu često peva.

- Sve je okej i sve je pod kontrolom, logistika mi je jača strana i sve je kako treba, sve je u redu. Pevam mu, od rođenja voli glasnu muziku i brzu ne voli sporu - otkrila je Šerifovićka za "Blic".

Marija Šerifović sumirala je utiske i na kraju godine, nakon što je početkom decembra dobila sina, te istakla koliko je zahvalna što je postala majka. Poručila je da je u njenom životu konačno sve došlo na svoje mesto i da su joj srce i duša u potpunom spokoju.


- Ja ne znam kako i odakle da počnem. Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, "Zvezde Granda", privatan život... I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći: Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama! Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas, kada imam 39 godina, mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto - napisala je tada pevačica. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading