BILI U VEZI 10 GODINA, A ONDA JE SAZNALA DA NE POSTOJI: Maslo osobe koju dobro poznaje, uz pomoć DETEKTIVA izašlo je na VIDELO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruju da se radi o najdužem i najsloženijem slučaju prevare.

BILI U VEZI 10 GODINA, A ONDA JE SAZNALA DA NE POSTOJI: Maslo osobe koju dobro poznaje, uz pomoć DETEKTIVA izašlo je na VIDELO

Foto: TikTok Printscreen/thegrenyahs

Kirat Asi, 44-godišnjakinja iz Londona, odlučila je da podeli svoju neverovatnu priču o tome kako je bila žrtva lažnog predstavljanja na internetu. Sve je počelo jednom porukom na Fejsbuku i završilo se sa deset godina izgubljenog vremena i emotivne prevare.

Provela je 10 godina verujući da komunicira sa doktorom po imenu Bobi, dok je u stvarnosti završila u mreži lažnih profila, odnosno lažnih lekara, a time je upravljao njen rođak Simran Bhogal.

Devojka je neke od tih godina provela u romantičnoj vezi sa lažnim Bobijem – za koga je verovala da živi u Australiji i čiji je identitet zasnovan na profilu i fotografijama pravog muškarca – što je na kraju dovelo do toga da je zbog bolesti i stresa otpuštena sa posla.

Ja to zovem onlajn zamkom. Nisam bila na stranici za upoznavanje, privatno sam na mreži. Konotacije povezane s pojmom catfishing su da je zabavan.  Ovo je uticalo na moje zdravlje, porodicu, prijatelje, društveni život, moj rad na radiju, karijeru, apsolutno sve - rekla je za "Dejli mejl".

Foto: pixabay.com

10 godina se dopisivala sa svojim rođakom, a to nije znala

Međutim, svaki pokušaj da se sastanu uživo završavao se nekim izgovorom s Bobijeve strane. Od navodnog srčanog udara do pretnji samoubistvom, Kirat je bila suočena sa mnoštvom laži i izgovora. Iako je bila sumnjičava, njegova pažnja i konstantna komunikacija su je držali u vezi.

- Nismo bili bliski, ali sam ga doživljavala kao prijatelja, mlađeg brata - rekla je.

Onda je 2013. bila je na poslu kada je primila poruku u kojoj je pisalo da je on upucan i da je u komi, pateći od gubitka pamćenja. Potom su joj javili da je preminuo.

- Pozvana sam da se pridružim Fejsbuk grupi njegovih prijatelja. U njemu je bilo 39 osoba. Od tada sam saznala da nijedan od njih nije stvaran.

Međutim, ubrzo nakon toga, primila je poruku da je lažirao sopstvenu smrt i da je u programu zaštite svedoka.

Tokom narednih godina par je uspostavio vezu, razmenjujući nekoliko poruka dnevno, a njihova je veza čak postala intimna - iako Kirat nikada nije poslala svoje nage slike. Ona je očajnički želela da ga upozna, a nakon svih tvrdnji otkrila je da iza stoji njen rođak nakon što je angažovala privatnog detektiva. Podnela je tužbu protiv njega jer joj je "uzeo" porodicu, posao, ušteđevinu, odnosno sve što je izgubila zbog njega, a najviše vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading