ŽENAMA JE GLUPO DA TRAŽE OVO TOKOM ODNOSA, A STALNO IH DOVEDE DO VRHUNCA: Ako joj to uradite, neće vam zaboraviti!

Autor:

Lifestyle

02.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li biste isprobali ovako nešto?

ŽENAMA JE GLUPO DA TRAŽE OVO TOKOM ODNOSA, A STALNO IH DOVEDE DO VRHUNCA: Ako joj to uradite, neće vam zaboraviti!

Foto: shutterstock

Jedan od napornijih se*sualnih položaja, ali svakako vredan isprobavanja, jeste poza fliper. Ovaj položaj zahteva određenu fizičku spremnost, ali može obećati intenzivan i uzbudljiv intiman doživljaj. Ako želite da je probate, prvo je potrebno da se opustite kako bi doživljaj bio što bolji.

Kako se izvodi poza fliper?

Žena leži na leđima, podiže noge i podiže karlicu, poput mosta, dok joj ramena i glava ostaju na dušeku. Njen partner se postavlja između njenih kolena, stavlja ruke ispod zadnjice i penetrira. Da bi dodatno stimulisao G tačku, muškarac može podići karlicu svoje partnerke malo više, tako da su joj stopala u vazduhu.

Foto: shutterstock

Jedan od napornijih se*sualnih položaja, ali svakako vredan isprobavanja, jeste poza fliper


Ovaj položaj zahteva puno snage, ali obećava intenzivnu intimnost i duboku penetraciju. Ukoliko postane previše naporno, muškarac može da sedne na listove, privuče ženu u krilo i nastavi da je mazi u ovom položaju. Dodatni benefit ovog položaja je mogućnost dodatne stimulacije klitorisa prstima ili se*sualnom igračkom, ili pak partnerkina mogućnost samostimulacije dok uživa u muškarčevim pokretima.

Položaj fliper: Snažna intimnost i dodatna stimulacija

Ovaj položaj može pružiti nezaboravno iskustvo, ali je važno da partneri budu otvoreni za komunikaciju i spremni da prilagode položaj prema svojim mogućnostima i željama. Uživajte u istraživanju i otkrivanju novih nijansi intimnosti.

Da li biste probali ovako nešto sa partnerom?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading