DESET STVARI KOJE MUŠKARCI MRZE U KREVETU: Većina žena to radi jer misle da je ZAVODLJIVO!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

29.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge žene se zanesu pa preteraju.

DESET STVARI KOJE MUŠKARCI MRZE U KREVETU: Većina žena to radi jer misle da je ZAVODLJIVO!

Foto: Shutterstcok

poze

Kada je reč o intimnosti, važno je razumeti šta vaš partner voli, a šta ne. Iako svaki muškarac ima svoje preferencije, postoje određene stvari koje većina muškaraca generalno ne ceni u spavaćoj sobi

Evo nekih saznanja o tome šta muškarci zaista ne vole, ali možda ne izražavaju uvek.


Neartikulisano grickanje i ostavljanje tragova

Iako nežno grickanje može biti deo intimne igre, nekontrolisano grickanje, ostavljanje ožiljaka ili čak lomljenje kože definitivno nije dobrodošlo. Važno je zapamtiti da je vaš partner ljudsko biće, a ne predmet koji treba obeležiti. Stoga je najbolje izbegavati preterano grubo grickanje ili bilo šta što uzrokuje fizičku štetu.


Preterana grubost

Radnje poput stiskanja, oštrih grebanja ili preterano agresivnog udaranja generalno se ne preporučuju, čak i ako vaš muškarac voli malo grublju igru. Iako se određeni nivo intenziteta može očekivati u trenutku strasti, preterana grubost rukama ili zubima verovatno neće biti užitak za njega i može imati suprotan efekat od onog koji je nameravan.

Republika

Foto: shutterstock

Obratite pažnju na to šta vašem muškarcu prija


Previše fokusirana pažnja na bradavcima

Za razliku od popularnog verovanja, muškarci ne nužno uživaju u tome da im se ljube, dodiruju ili grizu bradavci. Iako neke žene možda misle da to dodaje uzbuđenje predigri, većina muškaraca bi radije dobila pažnju na drugim delovima tela. Važno je razumeti da je koža oko grudi jednako osetljiva kao i bradavci, ako ne i više.

Agresivnost na intimnim područjima

Kada su u pitanju intimni trenuci, ključno je biti obazriv i nežan. Iako je određeni nivo odlučnosti možda prihvatljiv, biti preterano silovit rukama ili ustima na osetljivim područjima može biti neprijatno za vašeg partnera. Važno je voditi računa o njihovom komforu i izbegavati grubost, posebno kako se bliže orgazmu.

Pažljivo rukovanje orgazmom

Kako se vaš partner približava vrhuncu, važno je biti pažljiv i nežan. Primena preteranog pritiska ili grubost tokom ovog ključnog trenutka je nešto što muškarci definitivno ne vole, ali možda oklevaju da kažu. Najbolje je rukovati ovom fazom pažljivo i osetljivo, bilo da se radi o masturbaciji ili oralnoj stimulaciji.

Razumevanje i poštovanje granica i preferencija vašeg partnera ključni su za ispunjavajući i uživanje intimni odnos. Komunikacija, pažljivost i međusobno poštovanje na kraju će dovesti do zadovoljnije i harmoničnije se*sualne veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading