NOVI PEH ZA MILJENIKA ZVEZDAŠA: Zbog povrede MORA van terena BAREM mesec dana!

Autor:

Sport

02.01.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igra odličnu sezonu.

NOVI PEH ZA MILJENIKA ZVEZDAŠA: Zbog povrede MORA van terena BAREM mesec dana!

Foto: Starsport

Virtus iz Bolonje je najprijatnije ovosezonsko iznenađenje Evrolige. Tim iz Bolonje je trenutno drugoplasiran u najjačem klupskom evropskom košarkaškom takmičenju, odmah iza madridskog Reala, dok je u italijanskoj ligi treći, ali sa samo pobedom manje u odnosu na prvi Rejer i drugu Brešu.

Virtus je specifičan zbog toga što je svaki pojedinac bitan za rotaciju i uvek neko drugi iskoči, a neretko je to bio i doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Ognjen Dobrić.

Međutim, srpski košarkaš doživeo je novi peh, pošto će zbog povrede skočnog zgloba leve noge morati da pauzira barem mesec dana, objavio je njegov klub italijanski Virtus.

Dobrić se povredio na utakmici sa ekipom Pezara u italijanskom šampionatu, koju je Virtus pobedio rezultatom 83:66.

Dobrić iza sebe ima sigurno najuspešniju godinu u karijeri u kojoj je osvojio dva trofeja sa Crvenom zvezdom Meridianbet, potpisao prvi inostrani ugovor, a onda sa Srbijom na Filipinima uzeo srebro na Svetskom prvenstvu. Ipak, ni tada na Mundobasketu nije uspeo da ostane zdrav. Nije prošlo ni cela tri minuta u prvoj četvrtini, a doskorašnji košarkaš Zvezde Meridianbet je povredio koleno. On se nakon skoka dočekao na nogu Tajsu i napustio igru.

Odličnu godinu ima iza sebe, ali se nadamo da će ga u narednoj problemi sa povredama zaobići što više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading