MNOGI TIMOVI OVO NISU USPELI! Šengelija PREZADOVOLJAN nakon pobede nad Partizanom!

Autor:

Sport

28.12.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Imamo prostora za napredak"

MNOGI TIMOVI OVO NISU USPELI! Šengelija PREZADOVOLJAN nakon pobede nad Partizanom!

Foto: Starsport

Tornike Šengelija i Filip Petrušev

Košarkaši Partizana poraženi su na svom parketu od ekipe Virtusa rezultatom 77:75 u 17. kolu Evrolige.

Jedan od najboljih igrača Italijana iz ove sezone i glavni pokretač tima Tornike Šengelija ovaj meč je završio sa 10 poena, skokom i četiri asistencije.

- Veoma sam srećan i ponosan na moj tim. Znamo da je ovo mesto na kojem je veoma teško upisati pobedu protiv zaista sjajnog tima. Mnogi timovi u tome nisu uspeli i to nam govori da kao tim imamo karakter i ponos i to zaista treba da cenimo, rekao je Šengelija.

Nije bilo lako igrati protiv centarske linije Partizana, deluje da je utakmica bila fizički zahtevna sa dosta kontakta na obe strane?

- Nije problem, volim da i ja da igram fizički čvrsto. Većinu vremena sam bio udvojen, izazov je bio pronaći otvorene saigrače i igrati za njih, dodao je Gruzin.

Partije koje Virtus pruža ove sezone iznenadile su poklonike košarke u Evropi, a tim Luke Bankija trenutko je drugoplasirani iza madridskog Reala sa učinkom 12-5.

- Nismo fokusirani na to šta drugi od nas očekuju već na teren i na to šta možemo da postignemo. Uprkos poziciji na kojoj se nalazimo imamo još prostora za napredak i na to usmeravamo pažnju, nastavio je iskusni košarkaš Virtusa.

Gde je granica ovog tima?

- Trenutno smo na polovini (sezone), teško je govoriti o “plafonu” i ograničenjima, idemo utakmicu po utakmicu i videćemo koliko daleko će nas to odvesti u budućnosti, zaključio je Šengelija za “Meridian sport”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading