PARTIZAN BEZ VAŽNOG IGRAČA NAPADA VIRTUS: Obradović se nada da se NEĆE ponoviti ZADAR!

Autor:

Sport

27.12.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se konačno vraćaju u Arenu.

PARTIZAN BEZ VAŽNOG IGRAČA NAPADA VIRTUS: Obradović se nada da se NEĆE ponoviti ZADAR!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaše Partizana očekuje nastavak takmičenja u Evroligi nakon četvrtog neočekivanog poraza u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi koji je pristigao od Zadra.

Crno-beli su prošle sedmice imali polovičan učinak u Španiji, pošto su savladali Valensiju, ali su u Madridu ubedljivo nadigrani od strane Reala. 

Željko Obradović ističe da ekipa nije bila na potrebnom nivou u Hrvatskoj.

- BIli smo sedam dana van Beograda, izgleda je ostavilo posledice, a to se videlo na utakmici u Zadru. Ekipa Zadra je igrala sa maksimalnom motivacijom. Mi nismo bili baš na potrebnom nivou. Kako god, zadovoljni smo, srećni smo što smo ponovo u Areni, da ćemo igrati protiv tima koji je u izvanrednoj formi i koji ima izuzetan kvalitet. Moraćemo da odigramo jako dobro kako bismo ostvarili dobar rezultat, rekao je Obradović.

Protiv Zadra se povredio Alen Smailagić.

Republika

Foto: Starsport

Smailagić protiv Panatinaikosa


- Smailagić sigurno neće igrati, svi ostali su okej, sem Avramovića. Trifunović je počeo, biće u timu, ali ne verujem da je u stanju da pomogne, rastužio je navijače trener.

Džejlen Smit bi mogao da ima svoj debi za vikend.

- To ćemo da razmislimo kad bude došla ta utakmica. Doveli smo ga u principu da bi igrao (smeh). Ima pravo da igra, odradio je prvi trening sa timom. Kad se dovodi igrač, dovodi se da pomogne, neko ko je bitan. Takve neke stvari su bile kada je dolazi i Bruno. Očekivali smo i ispostavilo se prilično dobro što smo ga doveli. Smit je iskusan igrač, pratili smo ga dok je igrao u Nemačkoj. Ove godine je bio u Bolonji. Verujem da je igrač koji ima kvalitet i može da pomogne, dodao je Obradović. .

Bio je zadovoljan treningom pred meč i za kraj se osvrnuo i na rivala.

- Ja se nadam da se neće ponoviti Zadar. U tom smislu želja i motivacija će biti na drugom nivou. Pamet i glava, to su stvari da bi se igrala dobra utakmica. Spremali smo dva treninga. Ovaj danas je bio prilično dobar. Voleo bih da se preslika na utakmicu. Ako se preslika, onda će to biti prilično drugačija utakmica u odnosu na utakmicu sa Zadrom. Virtus ima kvalitet, igraju odlično. Sve se zna - ko su igrači koji su prva opcija u napadu. U odnosu na protivnika postavljaju neke stvari, što u krajnjoj lini svi radimo, zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading