NE MOŽE DA SE ZAMONAŠI, POTREBAN MI JE! Rada Manojlović moli bivšeg dečka da ne ode u manastir!

Autor:

Zabava

27.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica moli bivšeg da ne ode u manastir!

NE MOŽE DA SE ZAMONAŠI, POTREBAN MI JE! Rada Manojlović moli bivšeg dečka da ne ode u manastir!

Foto: printscreen/pink, Republika.rs

Rada Manjolović konačno je priznala da je ona ta koja sprečava Milana Stankovića da se zamonaši i potpuno posveti Bogu i veri.

Republika

Foto: Republika TV

Rada Manojlović bivšeg ne pušta na miru

Naime, Rada je priznala da ne bi podnela da Milana izgubi u tom smislu i zato sa njim svakodnevno razovara i ubeđuje ga da bude u veri, ali da nađe balans.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Aleksandar Nalbantjan, E-stock

Rada Manojlović moli Milana Stankovića da se ne zamonaši

- Milan sada posti i u tome je jako ispravan, gleda da razmišlja kako treba, da ne izgovara nešto zbog čega bi se posle kajao, ali Rada mu ne da mira. Nedavno su se videli i ona je počela da mu soli pamet i da mu govori da on ne zna šta radi i da će biti kasno kada shvati. Počela je da plače i rekla mu da ne može da zamisli život bez njega i da joj je potreban. Da ne želi da ga viđa po manastirima i da će da učini sve da se on ne zamonaši - kaže Radina bliska prijateljica za Star, te dodaje da pevačica čini sve da ga odgovori od monaškog života, a njega to ljuti:

Republika

Foto: Instagram.com

Rada Manojlović i Milan Stanković u transu

- Milan je pokušao da sa njom razumno priča, ali nije vredelo. U jednom momentu ga je naljutila, te joj je rekao da on sam bira svoj životni put kao i da ona mora da ga podrži šta god on odluči. Rada zna da je on sve bliži tome da se zamonaši i da vreme otkucava kada će to da se desi, zato je sada počela sve više da ga pritiska, pokušava na svaki način da ga odgovori.

Inače, atraktivna pevačica nedavno je priznala da sumnja da joj starije babe iz komšiluka vračaju i bacaju crnu magiju, pa da zbog toga ne može da se uda. Ona tvrdi da zbog toga nema sreće u ljubavi, ali se trudi da ne plaši sebe vradžbinama.

Republika

Foto: Aleksandar Nalbantjan, Shutterstock

Rada Manojlović veruje u crnu magiju

-  U mom kraju ljudi veruju u sve. U kokošje noge, crvene konce, sveće zamotane, veš, ma nema šta nisam nalazila i doživela! Moja maćeha je jednu babu uhvatila na delu dok je vezivala cveće u crvene konce, kokošje noge znaju one to kako treba da urade, čak su bacale krvave gaće muške u dvorište. Verovatno su mi babe nešto navračale, pa zbog toga ne mogu da se udam - rekla je pevačica nedavno.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading