EMOTIVNO OBRAĆANJE GOCE TRŽAN: Pevačica svom suprugu uputila bitnu poruku!

Autor:

Zabava

27.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljvim rečima podelila detalje njihovog odnosa!

EMOTIVNO OBRAĆANJE GOCE TRŽAN: Pevačica svom suprugu uputila bitnu poruku!

Foto: PrintscreenInstagram

Pevačica Goca Tržan već 11 godina uživa u harmoničnoj ljubavi sa suprugom Rašom Novakovićem, sa kojim je zakoračila u novu vezu nakon razvoda od Ivana Marinkovića. Njihov brak traje već sedam godina, a Goca često ističe koliko je srećna što je pronašla partnera koji je prihvata baš onakvu kakva jeste, kao i njenu ćerku Lenu, koju Raša pažljivo čuva kao svoje dete.

Goca ističe da je Raša vrlo posesivan i zaštitnički nastrojen otac, te da veoma pažljivo pazi na Lenu. Pevačica ističe da je Raša čovek koji ume da balansira između njih dve, naročito kada situacija izmakne kontroli.

Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: 'Aman čoveče, pusti je'. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve, naročito kada obe pošizimo - rekla je jednom prilikom Goca koja je i javno poželela svima da pronađu srodnu dušu kao što je ona.

- Želim vam svima da makar jednom u životu volite nekoga bez očekivanja, bez stida, da možete da budete istiniti i svoji a ipak voljeni. Ljubav je sloboda, nije žrtva. Ljubav je trka na duge staze, nije sprint. ljubav je posvećenost, nije tolerancija. Volim te Radomire Novakoviću - poručila je Goca svom suprugu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Jednom prilikom, Goca je javno poželela svima da pronađu srodnu dušu kao što je ona pronašla u Raši. Istakla je da želi svima da osete ljubav bez očekivanja i stida, te da budu istiniti i voljeni. Njene reči odražavaju duboku posvećenost i poštovanje prema pravoj ljubavi, te poruku da ljubav zaista jeste sloboda, a ne žrtva.


Uz porodičnu podršku i ljubav, Goca Tržan i Raša Novaković nastavljaju da inspirišu druge svojom harmoničnom vezom i porodičnom srećom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Deki

28.12.2023 07:10

Nabedjena zvezdo, Lenin otac je Ivan a to sto si ti zabranila da vidja svoje dete je bolesno