RODITELJI IZBEZUMLJENO TRČALI KADA SU ČULI, SIN IM PRED KUĆOM STRADAO! Ovaj prizor u Veterniku lomi i najtvrđa srca - majka ponavljala samo ovo

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena koja se našla u momentu nesreće, poznaje roditelje stradalog dečeka, a ono što je videla ostaće joj zauvek pred očima.

RODITELJI IZBEZUMLJENO TRČALI KADA SU ČULI, SIN IM PRED KUĆOM STRADAO! Ovaj prizor u Veterniku lomi i najtvrđa srca - majka ponavljala samo ovo

Foto: instagram,ST/N. MANDIĆ

Mladić I. N. (16) sinoć je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Veternik u Novom Sadu, kada je kako se pretpostavlja, izgubio kontrolu nad motorom. 

Teški prizori ostavljali su svakoga ko se našao tu bez reči, a reakacija roditelja ne može se rečima ni opisati.

- Ja kada sam naišla, videla sam ih zagrljene, nisu bili svesni šta se desilo. Uopšte do bolnice nisu stigli, oni su bili na 500 metara od mesta događaja. Njegova majka je vikala "Jel shvataš, ovo nije moguće...". U tom trenutku nisam ni shvatila da je reč o tome, tek kada sam čula od njihovog kuma koji se našao tu da spominje - eto, kad ja kažem nemoj na motor... - rekao je jedan od očevidaca za portal Republika.rs.

Žena koja se našla u momentu nesreće, poznaje roditelje stradalog dečeka, ono što je videla ostaće joj zauvek pred očima, kako kaže, ni sama ne zna kako će otići do porodice da izjavi saučešće.

- Ne znam ni sama kako ću im izjaviti saučešće, izgubili su sina... Maltene pred kućom je stradao, to je sve blizu, ja verujem da su roditelji istrčali kada su čuli. Oni imaju još dve mlađe ćerke, a dečak je divan, veseo, vragolast, dobrica jedna. Na roditelje je takav, oboje su tako kulturni i fini. Da nije bilo motora, on je maltene tu u svom dvorištu poginuo, pred kuću, čovek očekuje da može biti miran kad mu dete izađe iz kuće i ode da se druži, ali eto, nikad se ne zna. Velika tragedija.

Podsetimo, sinoć oko 22 sata, naselje Veternik u Novom Sadu bilo je poprište teške saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio 16-godišnji I. N.

Hitna pomoć i policija su brzo reagovali, ali nažalost, mladić je preminuo na putu do bolnice. Važno je istaći da je mladić nosio kacigu i zaštitnu opremu, kao i da je posedovao probnu vozačku dozvolu, vozeći motor u skladu sa zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading