VELIKI JUBILEJ! 100 GODINA RVAČKOG KLUBA RADNIČKI!(GALERIJA)

Autor:

Sport

27.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rvački klub Radnički iz Beograda svečano je u hotelu "Moskva" obeležio 100 godina postojanja.

VELIKI JUBILEJ! 100 GODINA RVAČKOG KLUBA RADNIČKI!(GALERIJA)

Foto: Dragan Kadić

Rvači Radničkog su kroz bogatu istoriju doneli 11 medalja našoj zemlji sa velikih takmičenja, a 1973. godine klub je bio i šampion države.

Svečanom obeležavanju jubileja prisustvovali su brojni gosti, koji su, kako je istakao sportski direktor Mladen Kecman, svi deo porodice, a dodeljene su i specijalne plakete.

 

Plakete su, između ostalih, dobili predsednik Svetske rvačke federacije Nenad Lalatović, ministar sporta Zoran Gajić, pomoćnik ministra i dugogodišnji predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković, kao i prvi čovek Sportskog saveza Srbije i olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek.

Posebne plakete dobili su osvajači medalja na velikim takmičenjima: Momir Kecman, Prvoslav Ilić, Goran Kasum, Milan Zarić, Branko Kovačević i Dušan Stokić, dugogodišnji prvotimac Safet Redžović, kao i posthumno legendarni trener Miroslav Čitaković, zatim čuveni košarkaški trener Dušan Duda Ivković i doktor Dragan Marković.

Dugogodišnji predsednik kluba Dragan Šebulov posebno je naglasio značaj izgradnje nove savremene dvorane zahvaljujući kojoj će na "Crvenom krstu" moći da stasavaju novi šampioni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading