HITNA ZAUSTAVILA VOZILO KAKO BI RODITELJI POSLEDNJI PUT VIDELI SVOG SINA: Očevidac o stravičnim prizorima na mestu nesreće u Veterniku - tinejdžer stradao na licu mesta!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne scene potresle su Novosađane i svakoga ko se našao u tom momentu tu, kako kaže žena koja je svedočila roditeljskom gubitku svog najmilijeg, niko od njih nije spominjao da je još neko učestvovao u nesreći.

HITNA ZAUSTAVILA VOZILO KAKO BI RODITELJI POSLEDNJI PUT VIDELI SVOG SINA: Očevidac o stravičnim prizorima na mestu nesreće u Veterniku - tinejdžer stradao na licu mesta!

Foto: instagram

asd

Policija u Novom Sadu juče je primila vest da je u naselju Veternik došlo do teške saobraćajne nesreće u 21.46, kada je nažalost, život izgubio šesnaestogodišnji I. N.

Naime, tinejdžer je stradao verovatno kada je izgubio kontrolu nad motorom, kojim je upravljao. Mladić je preminuo od zadobijenih povreda i pre nego što je Hitna pomoć uspela da ga preveze do bolnice.

Žena koja se našla na licu mesta nesreće, podelila je stravične detalje kojima je prisustvovala, kada se našla u koloni iza kola Hitne pomoći.

- Ja sam naišla kada je Hitna pomoć projurila, iza njih stao je automobil, tada sam prepoznala jednog od roditelja, iznenadila sam se što su stali, što dete nisu vozili odmah u bolnicu, međutim verovatno su na licu mesta konstatovali smrt, pa su se zaustavili kako bi roditelji videli sina - rekla je žena za portal Republika.rs.

Strašne scene potresle su Novosađane i svakoga ko se našao u tom momentu tu, kako kaže žena koja je svedočila roditeljskom gubitku svog najmilijeg, niko od roditelja nije spominjao da je još neko učestvovao u nesreći.

- Dečak je bio na motoru, imao je kacigu, kada sam naišla, videla sam ga sa kragnom, krv je bila svuda. Samo ja nisam čula da je došlo do sudara, niko od roditelja nije spominjao da je još neko učestovao u nesreći, verovatno da je on pokušao da izbegne nešto, pa u strahu je došlo do svega ovog.

Podsetimo, sinoć oko 22 sata, naselje Veternik u Novom Sadu bilo je poprište teške saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio 16-godišnji I. N.

Hitna pomoć i policija su brzo reagovali, ali nažalost, mladić je preminuo na putu do bolnice. Važno je istaći da je mladić nosio kacigu i zaštitnu opremu, kao i da je posedovao probnu vozačku dozvolu, vozeći motor u skladu sa zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading