SULTANU PRODUŽEN PRITVOR ZA UBISTVO VLASNIKA PEČENJARE IZ NOVOG SADA: I dalje se traga za drugoosumnjičenim!

Autor:

Hronika

26.12.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operativnim radom policije, lisice su stavljene na ruke Sultanu G., čiji su tragovi pronađeni u stanu, a koji je često boravio u Srbiji gde nije imao prijavljenu adresu.

SULTANU PRODUŽEN PRITVOR ZA UBISTVO VLASNIKA PEČENJARE IZ NOVOG SADA: I dalje se traga za drugoosumnjičenim!

Foto: Društvene mreže, Shutterstock

Policija i dalje traga za muškarcem koji se sumnjiči da je sa Sultanom G. (27), državljaninom Bosne i Hercegovine, u stanu u centru Novog Sada, usmrtio Milana Tucakova (54). Osumnjičenom za krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu produžen je pritvor 23. januara.

On je uhapšen u jednom beogradskom parku nedugo nakon što je zločin otkriven, posle čega mu je određeno zadržavanje u zakonskom roku je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, gde se branio ćutanjem. Nakon toga mu je sudija za predhodni postupak novosadskog Višeg suda odredila pritvor do 30 dan.

Ubistvo se dogodilo u pasažu Zmaj Jovine 8, u stanu u kojem je živeo Tucakov. Njagovo telo pronašla je policija 23. novembra oko 18 časova, nakon što su došli po pozivu rođaka ubijenog, koji se zabrinuo što mu se Tucakov ne javlja od 22. novembra. Pošto su ušli u stan, zatekli su ga kako leži na podu sa brojnim povredama nanetim oštrim predmetom.

Ubrzo potom, operativnim radom policije, lisice su stavljene na ruke Sultanu G., čiji su tragovi pronađeni u stanu, a koji je često boravio u Srbiji gde nije imao prijavljenu adresu.

BONSU VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading