VLASNIKA PEČENJARE IZ NOVOG SADA UBILE DVE OSOBE? Sultan u zatvoru, traga se za još jednim saučesnikom!

Autor:

Hronika

26.11.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim izvorima, Milan Tucakov je napadnut nožem od strane dvojice napadača

VLASNIKA PEČENJARE IZ NOVOG SADA UBILE DVE OSOBE? Sultan u zatvoru, traga se za još jednim saučesnikom!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Osumnjičeni za ubistvo Milana Tucakova

Policija intenzivno traga za još jednim osumnjičenim u vezi sa ubistvom vlasnika pečenjare iz Novog Sada, Milana Tucakova (54). Pored već uhapšenog državljanina Bosne i Hercegovine, Sultana G., kome je određen pritvor do 30 dana, postoji drugi saizvršilac koji se trenutno nalazi u bekstvu.

Prema nezvaničnim izvorima, Milan Tucakov je napadnut nožem od strane dvojice napadača. Sultan G. je uhapšen u Terazijskom parku nakon otkrića zločina, dok drugi osumnjičeni i dalje izbegava hapšenje.

Ubistvo vlasnika pečenjare dogodilo se 23. novembra, a telo je pronađeno narednog dana nakon što je rođak žrtve prijavio policiji da ne može stupiti u kontakt sa njim. Nakon provaljivanja u stan, policija je pronašla mrtvog Milana Tucakova, pokrenuvši potragu za osumnjičenima. Sultan G. je pobegao u Beograd, gde je brzo uhapšen u Terazijskom parku.

Sultanu G. određen pritvor

Osumnjičenom S.G. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo M.T. iz Novog Sada sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana iz razloga što postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da bi ostankom na slobodi osumnjičeni mogao ometati postupak uticajem na svedoke, zatim zbog postojanja okolnosti koje upućuju na osnovanu bojaznost da bi osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo za koje je osnovano sumnjiv kao i zbog načina izvršenja i težine posledica krivičnog dela koje je dovelo do uznemiravanja javnosti - izjavila je za "Blic" portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Ipak, kako je istraga utvrdila, Sultan G. nije jedini osumnjičeni za ubistvo, a za drugim izvršiocem se traga.

Za sada nije poznato u kakvim su odnosima bili ubijeni i ubice. Ono što se pojavilo kao prva informacija jeste da je Milan najverovatnije ubice pustio u stan, obzirom na to da nema tragova obijanja. Takođe, stan je bio zaključan sa spoljašnje strane, tako da je pretpostavka da su ubice za sobom zaključale vrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading