UBIO ROĐAKA PA SE PRAVIO LUD: Određen pritvor muškarcu koji je izbo vlasnika pečenjare u Novom Sadu!

Autor:

Hronika

25.11.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo Tucakova, izbodenog u stomak, pronađeno je u stanu koji je iznajmljivao u Zmaj Jovinoj ulici.

UBIO ROĐAKA PA SE PRAVIO LUD: Određen pritvor muškarcu koji je izbo vlasnika pečenjare u Novom Sadu!

Foto: Facebook

Milan Tucakov

Viši sud u Novom Sadu odredio je večeras pritvor do 30 dana državljaninu BiH Sulejmanu G. (27), osumnjičenom da je 22. novembra ubio rođaka Milana Tucakova (54), inače vlasnika poznate pečenjare na Detelinari.

U saopštenju suda se navodi da mu je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, mogućeg uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.Sulejman G. je, podsetimo, nakon zločina pozvao policiju i rekao da mu se Milan nekoliko dana ne javlja na telefon i da je zabrinut za njega. Na taj način on je zapravo hteo da obezbedi sebi alibi i tako prevari inspektore.

Međutim, iskusni policajci su na osnovu DNK tragova, kao i snimaka sigurnosnih kamera, utvrdili da je kobne noći u stanu ubijenog Tucakova bio upravo Sulejman G. i još jedna za sada nepoznata osoba za kojom se traga.

Beživotno telo Tucakova, izbodenog u stomak, pronađeno je u stanu koji je iznajmljivao u Zmaj Jovinoj ulici.  

Tvrdio da je u pitanju greška

Iako su istražitelji odmah identifikovali da je Sulejman ubica, inspektorima je trebalo par dana da ga lociraju. On je otkriven u Beogradu i uhapšen u Terazijskom parku.

Prilikom privođenja, pravio se da je iznenađen i stalno je ponavljao da mora da je neka greška, jer je on prijavio da mu je nestao rođak Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading