KO JE BIO MILAN TUCAKOV (58), VLASNIK PEČENJARE KOJI JE ZVERSKI UBIJEN U SVOM STANU? Ovo je njegova poslednja objava!

Autor:

Hronika

24.11.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik pečenjare Milan Tucakov (58) iz Novog Sada, koji je nedavno tragično preminuo, ostavio je dubok trag na društvenim mrežama svojom aktivnošću i vedrim duhom.

KO JE BIO MILAN TUCAKOV (58), VLASNIK PEČENJARE KOJI JE ZVERSKI UBIJEN U SVOM STANU? Ovo je njegova poslednja objava!

Foto: Društvene mreže

 Poslednji put se oglasio u sredu, kada je jednom prijatelju čestitao rođendan, a njegova smrt šokirala je mnoge.

Na Fejsbuk profilu ubijenog Milana Tucakova može se videti da je voleo druženje, obožavao je more i vožnju pored obale u Hrvatskoj, a nije izostavio ni fotografije na kojima se može videti kako napreduje njegova pečenjara, koja je bila omiljena u kraju.


Strast prema poslu i životu



U ponedeljak, samo nekoliko dana pre tragičnog događaja, ubijeni vlasnik pečenjare je objavio fotografiju svoja tri radnika kako u kuhinji seku pečenje i pripremaju za prodaju. Ovo pokazuje koliko je Milan bio posvećen svom poslu i koliko mu je stalo da njegova pečenjara bude uspešna. Takođe, njegova ljubav prema moru i vožnji pored obale bila je evidentna na njegovom profilu, gde je redovno delio slike sa svojih putovanja.


Njegova neuništiva energija



Na njegovom profilu možemo videti kako je u avgustu 2021. objavio fotografiju motora i napisao: "Pre dve godine na današnji dan pao u komu, a danas kupio motor." Ova objava pokazuje njegovu neuništivu energiju i volju da se izbori sa izazovima života. Prijatelji su mu pružili podršku, ističući da je "neuništiv" i da sve ide kako je planirao.

Foto: Društvene mreže

Milan Tucakov

 

Tragovi života i uspomene



Jedna od njegovih fotografija prikazuje ga pored rive u Splitu, uz bicikl kojim je došao u Hrvatsku. Ova slika svedoči o njegovim avanturama i ljubavi prema putovanjima. Njegov profil takođe otkriva i uspomene na matursku večer, gde je bio u svečanom odelu, što pokazuje da je Milan voleo da se raduje životu i da neguje tradiciju.


Nepoznati motiv ubistva i traganje za drugim osumnjičenim ostavljaju mnoga pitanja otvorenim. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, a zajednica žali za gubitkom Milana Tucakova, čiji je život bio ispunjen radom, putovanjima i dragocenim uspomenama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading