HOROR! POLICAJAC PUCAO NA ČOVEKA NASRED AUTO-PUTA! Porodica traži PRAVDU

Autor:

Svet

22.11.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac u Los Anđelesu upucao je muškarca koji je ležao na zemlji, a utvrđeno je da se radi o Džesiju Domingezu (33).

HOROR! POLICAJAC PUCAO NA ČOVEKA NASRED AUTO-PUTA! Porodica traži PRAVDU

Foto: youtube.com/printscreen/Pustь govorяt

Njegova porodica traži pravdu i tvrdi da je njegovo ubistvo bilo potpuno neopravdano. Domingez je boravio u prihvatilištu nadomak auto-puta, a u snimku incidenta se vidi da se rvao sa policajcem pre nego što je smrtno upucan.

Kako se navodi, radi sopstvene bezbednosti, Domingez je nosio elektrošoker, a policajac tvrdi da se Domingez posegnuo da ga upotrebi. Međutim, porodica žrtve smatra da je policajac preterao i da je Domingez bio nevin.

Domingezova maćeha Akaša kaže da je on patio od bipolarnog poremećaja i da nije želeo da povredi nikoga. On je želeo da bude glumac ili pevač, ali nije imao uspeha na audicijama. Njegov otac Džesi kaže da je Domingez radio kao konobar, ali da je odbijao njihovu pomoć. On smatra da je Los Anđeles odgovoran za smrt njegovog sina, jer ga je privukao holivudski san o slavi i uspehu.


Incident je izazvao veliku pažnju javnosti, posebno zbog snimka koji je objavljen na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili svoje negodovanje zbog postupka policajca i traže da se on odgovara za svoje postupke.

Domingezova smrt još jednom je stavila u fokus problem policijske brutalnosti u Sjedinjenim Američkim Državama. Mnogi smatraju da policija preteruje u upotrebi sile i da bi trebalo da se obrati veća pažnja na obučavanje i edukaciju policajaca u situacijama koje mogu da eskaliraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading