ISTINA O ŽIVOTU LAUŠEVE PRVE SUPRUGE: Nakon RAZVODA je okrenula novi list, UDALA se za drugog čoveka, a evo čime se ZAISTA BAVILA!

Autor:

Zabava

24.11.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva sve o prošlosti prve supruge Žarka Lauševića!

ISTINA O ŽIVOTU LAUŠEVE PRVE SUPRUGE: Nakon RAZVODA je okrenula novi list, UDALA se za drugog čoveka, a evo čime se ZAISTA BAVILA!

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Maja Ćulafić (63) devojačkog prezimena Minić, prva je supruga preminulog glumačkog velikana Žarka Lauševica. O njoj se tako malo zna, a uz glumca je bila skoro dve decenije. Rodila mu je dvoje dece, prvo sina Dušana(36) pa pet godina kasnije Asju u braku koji trajao trinaest i po godina.

Foto: privatna arhiva

Maja Ćulafić, prva žena Žarka Lauševića

 

Maja je inače Crnogorka iz Boko- kotorskog zaliva. Živi u Čikagu sa drugim suprugom u skladnom braku punom poštovanja. Ona je imala privatan biznis, svoju prodavnicu u kojoj je lepo zarađivala za život u Čikagu

Ona je zaljubljenik u nakit koji dizajnira. Prodaje ga i rado ga i sama nosi, a ćerku je fotografisala sa nekim upečatljivim komadima kao reklamu na društvenim mrežama za radnju u Čikagu.

Naslednike je izvela na pravi put i od njih napravila dobre ljude i Žarko joj je na tome bio zahvalan. I glumac je bio ukljucen u živote starije dece sa kojom se viđao u Americi gde je po izlasku iz zatvora živeo u Njujorku.

Kao što je poznato  glumac je u drugom braku dobio ćerku Janu sa Anitom koja je već imala ćerku Andreu vršnjakinju Žarkove Asje. Dvadesetogodišnja Jana ima sličnosti sa obe sestre, i Andreom po majci i Asji po ocu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading