BJELI I ŠOLAKU NIŠTA NIJE SVETO, NA MRTVOM LAUŠU SKUPLJAJU POLITIČKE POENE: Naši čitaoci OSUDILI LEŠINARENJE TELEVIZIJE N1

Autor: M. K. V.

Zabava

23.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na našem portalu ne prestaju da se ređaju komentari građana ogorčenih što je ispraćaj Žarka Lauševića iskorišćen u političke svrhe.

BJELI I ŠOLAKU NIŠTA NIJE SVETO, NA MRTVOM LAUŠU SKUPLJAJU POLITIČKE POENE: Naši čitaoci OSUDILI LEŠINARENJE TELEVIZIJE N1

Foto: E-Stock, youtube.com/N1, ST/D. KUJUNDŽIĆ

Nakon što je Republika prva pisala da je televizija N1 bez dozvole pozorišta i porodice direktno prenosila komemoraciju Žarka Lauševića iz JDP da bi s Draganom Bjelogrlićem pravila političku promociju, narod je burno reagovao i oštro osudio Dragana Šolaka i njegov medij zbog skrnavljenja sahrane naše glumačke legende.

 

Foto: Republika.rs

Direktan prenos Lauševićeve komemoracije u JDP emitovan na TV N1


Naime, ovaj skandalozni potez Šolakove televizije, koja promoviše Bjelinu predizbornu kampanju, naišao je na brojne negativne komentare građana koji ne mogu da se načude da je neko toliko bezdušan da i pomisli, a kamoli uradi ovako nešto.


- "Ako je već opozicija poštovala Lauševića, onda je tako i trebalo da se ponaša, a ne da skrnavi njegov lik i delo!", "Lešinari, kojima ništa nije sveto", "Oštra reakcija javnosti prema Šolaku i N1 zbog neovlašćenog snimanja komemoracije Žarka Lauševića ukazuje na granice poštovanja privatnosti i dostojanstva. Potezi poput ovih bacaju senku na profesionalizam i etičnost novinarstva", "Ništa im nije sveto, skrnave sahranu naše glumačke legende!", "Opozicija za trunku medijske pažnje spremna na sve, užas", "Sramota šta tajkunski mediji rade", "To može da padne samo bolesnicima na pamet", "Zar sahranu da emituju, užas", "Ostajem bez teksta. Bez dozvole činiti nešto ovako", "Bezdušno, tako sam razočarana", "Strašno, ništa im nije sveto", "Ni srca, ni duše, sramno ponašanje", "Udružili se ljigavci da skrnave sahranu naše glumačke legende", "Tajkunskim medijima stvarno ništa nije sveto, nisu im važni ni ljudi, ni njihove emocije, samo im je važan interes svojih političkih nalogodavaca", "Šolakovi mediji uopšte ne vode računa da li im za neke stvari treba dozvola ili nešto slično, već rade kako se njima ćefne", "Sramni potezi i Bjelogrlića i Šolak i samo želja za parama i promovisanjem tajkunskih medija, užas, čak i smrt koriste da bi se promovisali!", "Ni srama ni obraza od strane Bjelogrlića i Šolaka, već samo želja za parama i ličnim promovisanjem", "Očigledna zloupotreba komemoracije Žarka Lauševića u političke svrhe je apsolutno neprihvatljiva", "Prljavština Šolaka i tajkunskih medija je izašla na videlo", "Šolak je izmislio novu laž samo da bi skrenuo pažnju s medijskog mraka, ali narod sve vidi" - nizali su se komentari ispod našeg članka.

 


Podsećamo, Šolakova TV jedini je medij u Srbiji koji je u kontinuitetu snimao i uživo prenosio sve oproštajne govore, među kojima je bio i Bjelogrlićev, kao i ožalošćenu porodicu, koja je iz prvog reda, kroz suze i jecaje, pratila ceremoniju.

Kako je Republika saznala, pomenuta opoziciona televizija dozvolu za ovako sramotan čin nije dobila od Žarkovog matičnog pozorišta JDP, a nije poznato da je odobrenje dala ni njegova porodica. Govornici s pozornice poput Irfana Mensura, Svetozara Cvetkovića i Radoša Bajića takođe su bili šokirani i zatečeni činjenicom da je ikome uopšte palo na pamet da takvu stvar emituje u direktnim prenosu, te tvrde da su i sami za to saznali tek kasnije.

 

Foto: youtube.com/printscreen

IZ JDP tvrde da nikome nisu dali dozvolu za prenos uživo


U JDP nam je rečeno da od njih niko nije tražio dozvolu za prenos uživo niti da su je oni ikome dali. Takođe im nije bilo poznato da je neko snimao u kontinuitetu.


- Niko nam nije tražio dozvolu, nikom nismo dali dozvolu niti smo znali da se išta snima za TV prenos uživo - rekla je za naš portal PR JDP Svetlana Paroški.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (91)

Loading
Maja

23.11.2023 20:15

Ovo je potpuno nepoštovanje prema Žarku Lauševiću i njegovoj porodici. Televizija N1 treba da odgovara za ovu skandaloznu situaciju!

Fića

23.11.2023 20:16

Gde je granica novinarske etike? Očigledno da za Šolakove medije nema nikakvih ograničenja. Sramota

Hana

23.11.2023 20:17

Opozicija očigledno ne bira sredstva u svojoj borbi za pažnju. Ovo je prešlo sve granice pristojnosti!!!

Mirko

23.11.2023 20:17

Lešinari, kojima ama baš ništa nije sveto ali takva je N(DH)1 i ostali Šolakovi autošovinistički mediji.